• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magenta jak ciagnie to pracuje! Mnie tez tak ciagnal czulam owulke i po owulce tez i wyszly II krechy wiec korzystaj jak wszystko czuc!
u mnie owulka powinna byc 8-9 lutego wiec nie wiem...ale i tak czy siak swoje role odgrywac bedziemy w lozku :-D tez to ogladam hehe

kochane 3 majcie za mnie kciuki w tym cyklu moze to mi cos pomoze... BigChild- a zadam takie glupie pytanie mieliscie wczesniej celibat czy codziennie starnki robiliscie???

Ostatnia edycja:
No więc melduję się z rana I kreseczką, temperaturą 37 i z początkami @ - pewnie się zaraz rozkręci...

fifka:szok::szok::szok:
jak możesz leć na betę??? bo temp masz nadal wysoką, jak dla mnie to Ty w ciąży jesteś tylko masz jakieś plamienia.

jeśli się okaże,ze to nie ciąża,to będzie tak jak przypuszczałam,psycha robi swoje i za bardzo się nakręcamy:crazy:

Magenta, zadnego celibatu, to byl akurat okres dlugiego weekendu wiec bylismy oboje w domu i w sumie bzykalismy sie po kilka razy dziennie, wiec myslalam ze zolniezyki oslabione i nie daja rady.

Fifka:szok::szok::szok: ja w to nie wierze!!!!!!!!!!!! Moze zle owulke wyliczylas i @ ci sie przesunie?????????????????? Ja mysle ze skoro dobrze mierzysz tempke to jestes w ciazy albo testa zle zrobilas czy co????????????????
I te cycki wieksze mialas....tzn masz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry