Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to sobie teraz postanowiłam, ze w najbliższym czasie idę do gina, bo mam tego dość. Staramy się w zasadzie od połowy lipca, gdzie w sierpniu zaciążyłam - Poroniłam w 7-8 tygodniu. Od tamtej pory moje cykle to po prostu śmiech. Raz są 28 raz 38... Teraz dochodzą plamienia między okresowe... i żebym tak zawsze miała... a gdzie! Przed poronieniem miałam okresy jak w zegarku! Idealna owulka 14dc - wyczuwalna bolesna itp. A teraz? Ja nie wiem co się dzieje...
Magenta też sie nad tym zastanawiałam. Moja mama twierdzi, ze i ze mną i z bratem, chciała i w pierwszym cyklu już była w ciąży...
ja mojej mamy nie zapytam o to niestety juz... ale nie wiem jak oni to zrobili... z mlodsza siora wiem wpadka starsza tez planowana i tez pierwszy strzal
A ja kurde tyle razy i nic... moze mi nie jest pisane miec dzieci?! juz sama nie wiem... ufff ale mi humor dzis wjechal:-( niby do owulki mam jeszcze pare dni ale teraz sie nastawiam ze i tak nic z tego po raz kolejny nie wyjdzie.... chyba sobie wezme goraca kapiel zapale swiczuszki pachnace doleje babelkow i sie odstresuje...
a glupi jajniol tak ciagnie ze mam wrazenie ze zaraz mi wyjdzie na wierzch
Fifka...No trudno, najwyrazniej to nie ten moment, trzymaj sie cieplutko i masz racje może warto olac te wszystkie wyliczenia, chwile odpocząć od myslenia czy to juz...czy to dobre objawy czy może złe itp...Pocieszcie sie teraz sobą, przytulajcie sie ile wlezie i mysle ze zanim sie obejrzysz bedzie dobra nowina.
I do gina tez warto iść na badania to niegdy nie zaszkodzi
No widzisz Big a ja czułam owulkę, po owu też i nawet teraz... i co? Nic... Z tymi objawami widocznie tak jest... Nigdy nie wiemy od czego one są... a co z dziewczynami które objawów nie mają a są? Takich przypadków też jest sporo...