• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bo z takimi objawami to aż grzech nie być w ciąży!

Zaczęłam troszkę plamić, brzuch pobolewa ale nie jakoś mocno. Pewnie zaraz jak chluśnie...

reklama
Trzymał i oboje siedzieliśmy nad testem :-D Eh... pie*rze to wszytsko. Więcej się nie staram i nie zawracam sobie głowy objawami i przypuszczeniami... są g*wno warte...

Mnie teraz zastanawia tylko skąd te krwawienia między okresowe i zmiany hormonalne...

zdarza sie ja tez mialam kiedys takie podobne plamienia i sobie wkrecalam ze to implantacja a @ i tak przyszla wiec z tymi objawami to na dwoje babka wrozyla :P glowa do gory

czesc kochane kobietki :-)
fifka czyz by ci podmienili wyniki testu??? ja juz myslalam ze pochwalisz sie 2 krechami:-( ale tak czy inaczej tule mocno i po @ przyjdzie znowu koleja owulka i tym razem zobaczysz 2 krechy ja to wiem;-)
BigChild- zaczynaja sie te mniej przyjemne okresy ciazy:dry:
A mnie znowu dzisiaj jajnik pobolewa hehe i tak na przemian raz prawy raz lewy wczoraj lewy dzis prawy :-) a moj mezus w nocy mnie obudzil i dzidzie probowal zainstalowac juz :-D powiedzil ze jego gipies dziala jak powinien i nadaje na dobrej fali i wyczowa dobre fale:-D haha gupol
a dzisiaj sie zawalilam z tempka:wściekła/y: po godzinie mi sie przypomnialo ze nie mierzylam a bylam swiecie przekonana ze jak sie obudzilam to to zrobilam:zawstydzona/y:

Ja mam teraz focha na starania... i nie będę już liczyć żadnych owulek i nic sprawdzać... będzie to będzie i dowiem się w swoim czasie... Przecież to oszaleć można...

Fifka ja jak teraz nic nie wyjdzie to tez strzele focha na starania i tez mam zamiar nic nie obliczac nie sprawdzac bo naprawde oszalec mozna :wściekła/y:
no wlasnie Fifka ile sie starcie??

No to tak jak my... czyli jedziemy na tym samym wozku;-) no w sumie juz od czerwca zaczelismy isc na zywiol

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry