• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda prolaktyna jedynie podnosi sie od stresu, owulke bedziesz miec niezaleznie od tego, no chyba ze jestes chora i masz PCO np, wtedy pechole ci nie urosna

aerleda ale u ciebie to dziwne bylo z ta ciaza, czemu tak krotko sie oczyszczalas tzn macica??? Pisalas 2-3 dni tylko mialas okres

reklama
amalfi Oooo tak objawy można sobie wymyślić... wiem cos o tym... w poprzednim cyklu okres spóźnił się prawie 2 tygodnie (znaczy nie wiem czy się spóźnił bo nie wiem kiedy była owulka, po prostu był długi) i też niby tysiąc objawów. ALE.... no własnie ale... cięzko sobie wymyślić wielkie cyce przez które musiałam zmienić stanik na większy. No i raczej krwawienia też sobie nie mogłam wymyśleć. I tak mnie czeka wizyta u gina po tym cyklu jeśli nic nie ma bo to zbyt dziwne objawy.

Aelreda znam dalszą część historii :-(

Ostatnia edycja:
Z pęcherzykami podobno wszystko ok :-) nie chorowałam na jajniki :-) miałam podjerzenie cysty na jajniku, ale okazało się ,że to fałszywy alarm :-)

aerleda ale u ciebie to dziwne bylo z ta ciaza, czemu tak krotko sie oczyszczalas tzn macica??? Pisalas 2-3 dni tylko mialas okres
Wyglądało dokładnie to tak: 2 dni czerwonej krwi ciurkiem lecącej jak odkręcony kran, 3 dzień to dosłownie resztki, a na 4 to po prostu profilaktycznie podpaska bym sobie nie zapaćkała majtek. Ot tak to wyglądało.

Hej kochane ale ciężko za wami nadążyć u mnie owulka w końcu się pojawiła tym razem z prawego jajnika dał mi w kość chodziłam zgięta w pół już już się nie mogę doczekać tej @ żeby zacząć nowy cykl
jutro idę na pobieranie krwi już mnie żyła boli :-) udało mi się załatwić u rodzinnego badania na NFZ badanie TSH i morfologie niestety resztę muszę sobie zapłacić ale przynajmniej będę miała wszystko zrobione za jednym zamachem :-)
fifka i lilydelux trzymam kciuki jutro o 8 melduję się na forum i czekam na wieści
tutaj wykres jakby któraś chciała podglądnąć SkarbMamy - paulina8820

nie wiem aerleda ja nie mialam biochemicznej tylko julka z nas moze sie wypowiedziec na ten temat i ona oczyszczala sie 2tyg i mowi ze jej kolezanka tez, wiec ja sie nie wypowiem ale skoro nie potwierdzilas tej ciazy beta nawet potem nie sprawdzalas czy beta maleje, wiem ze dziewczyny tak robia, na innych watkach, julka chyba tez sprawdzala. Nie neguje tej twojej ciazy, ale wydaje mi sie to dziwne

paulina chcialam obejrzec ale jedyne co widze to komentarze tylko

Ostatnia edycja:
Aelreda, to zamknij jadaczke to ja sie nie bede denerwowac durnym pieprzeniem!!

Ej, na fejsie moge zablokowac posty na tablicy od niektorych uzytkownikow, baby boom tez ma taka opcje?? ;D hahaha zablokuje se ta kuzwa zdziske!

Amalfi:*

Fifka, wez nie pitol, tylko zrob tego testa ;P jutro! Jak nie to masz wiekszego bana niz zdzicha!!! :D

ide na impreze dzis ;p ;) jeee ostatnio bylam w 2 dzien swiat!! Glupia sesja...

Aelreda A jak ty oceniasz tą @? Była jakaś dziwna/inna? Bo u każdej jest inaczej. Ze mnie to leje się przez 5 dni żywą kwia... i to tak, ze potrafi przebić wszystko!! Nawet potrafię pobrudzić wersalkę... a z kolei koleżanka z pracy mówiła ze cały okres moze przechodzić w jednej podpasce bo prawie tam nic nie ma...

Amalfi jeśli pytasz się czy to mogło być plamienie, to nie zwykły @. Sprawdzałam się testem kilka dni po @, była jedna kreska. Więc nie ma dla mnie sensu lecieć i wydawać pieniądze na betę. Raczej nie czuję się w ciąży. Czuję się naprawdę normalnie.
Fifka, wiesz co przyzwyczajona jestem do tego, ze czasem mam krótkie @. Jedno co mnie zdziwiło to duży ból i takie pojedyncze wielgachne kluchy przekrwionego śluzu.

Jaga....kocham Cię Zobacz załącznik 324225

reklama
amalfi jeżeli komentarze są to być może program flash nieuaktualniony
a co do ciąży biochemicznej to nie mając bety wiedziałam że to ciąża czułam to całym sercem tym bardziej że nie myślałam o tym przez cały cykl jedynie jak mi piersi nie dawały spokoju i ten trądzik okropny tak to testów w ogóle nie robiła bym obserwuje swoje ciało i wiedziałam że to jest to ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry