• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ty ciagle jutro mowisz !!! :-D jutro rano wchodz i 7:00 meldujesz co i jak!!!

& & &

popieram

plan na jutro:
wchodzimy o 8h na forum i fifka qrwa masz napisać,ze II kreski widzisz!!!!!!!!!
jak Cię nie bedzie z rana z wynikiem to napiszemy do admina by CIę zbanował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fifka w sumie to już nie bedziesz musiala mierzyć temp,no chyba że jak bedziesz w połogu :P

reklama
No tylko Fifka mnie rozumie z moją bolączką. Teraz mam tak, że krzyczę do swojego że żadnego dziecka nie będzie i będziemy bezdzietni a najlepiej to niech on sobie poszuka zdrowej osóbki i z nią napłodzi dzieci.
Ale wiesz Fifka, w twoim przypadku to ja chcę widzieć te dwie krechy a nie marudzenie.

No i takim sposobem nic mi się nie chce, olewka na swoje starania, dupą odwrócę się dziś do swojego i pójdę spać.

jejkuuuuuuu ledwo Was nadrobilam :) alez sie rozpisalyscie
Aelreda glowa do gory :) jak sie go gleboko wlozy to sie dobrze ulozy haha przypomnial mi sie taki tekst z kartki co na 18-stke dostalam
Fifka ja tez rano bede Cie wypatrywac !!! a imierz w pipce bo w buzi to lipa

Haha czyli jak bedzie I kreska to mam się nie pokazywać? :-D

Aelreda spokojnie, jak mamy zaciążyć to zaciążymy. Ostatnio tak sobie myślałam, ze jak teraz nie wyjdzie to zostawiam starania. Znaczy zabezpieczać się nie będę ale też nie będe nic mierzyć i sprawdzać. Może wtedy będzie większa szansa zaciążyć tak na luzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry