• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jaga mysl o prolaktynie skarbie heheheh, ja chyba wezme podwojna dawke po dzisiejszym dniu parlodelu heheh
fifka jeszcze raz oglosze wszem i wobec, nie jestem optymistka tylko realistka, to sa fakty fifka, wszystkie tak myslimy, nie jestem wyjatkiem. Ja z twoich objawow to mam tylko sikanie 50razy dziennie, i tak caly rok

Ostatnia edycja:
widzę,że tu PMS panuje :-) my robimy pierwsze pranie w nowej pralce :-D

Fifka u Ciebie ten teścik to już formalność ;-)
lily a następna widzę,że Ty w kolejce jesteś :-)

aerleda wlasnie to napisalam ze optymistka nie jestem!!!
fifka ty sie nie martw, ty sluchaj mnie, co bylo u aerledy to nie wiem, bo testu pozytywnego nie widzialam, a objawy urojone mozna miec zawsze, ja jak se wmowie, to tez mam
magda nic sie nie boj, narazie mi przeszlo, zjadlam sernik i przespalam sie troche

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, dlaczego tak napisałam? W poprzednim cyklu jak pisałam, ze leje się ze mnie śluz przed @ to amalfi uparcie twierdziła, że jest fasola. A ja twierdziłam, że jest straszną optymistką, lepszą ode mnie. Okazało się, że jestem (dalszą część historii pominiemy) i wtedy to właśnie uwierzyłam w ten optymizm amalfi tak samo jak uwierzyłam, że wiosna rok wcześniej miała przyjść szybko.
Więc tak naprawdę Fifka, gdy amalfi mówi, że jest fasola to tak jest. Nie dołuj się, nie ma po co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry