• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jaga lillou po prostu sobie marudzę, a wolę tak przymarudzić niż przy*******ić swojemu. Także nie patrze na tego doooła. Minie gdzieś za godzinę jak któraś znowu mnie rozśmieszy na forum. A baranka wysokogórskiego raczej sobie daruje i tak mnie głowa napierdala.

Fifka kciuki mocno trzymam za II krechy!!!!!!

aerleda też tak często mam. Po prostu nie wierzę że fasolka w ogóle może mi się kiedykolwiek przytrafić... Czasem nawet zła jestem, ze łudzę się takim szczęściem... nawet teraz sceptycznie podchodze do tego jutrzejszego testu...

jestem jestem :-p lilou83 gębowy,dlatego wole zmierzyć jak wstanę bo inaczej zasypiam i otwieram usta :-D

fifka i ta temp 36,8 z rana to była gęba? a potem 37 to tez geba?
sorry że tak temat draze,ale mnie sie wydaje,że temp masz ok, bo wiesz że miedzy gebą a pipą jest 0,5 stopnia rożnicy.

może zaczniesz mierzyć w pipie:confused:
masz jakieś objawy? śluz? cycki?

Jeśli @ nie przyjdzie to ja zrobię test pewnie dopiero w poniedziałek, jak mi się uda oczywiście wytrzymać :P Fifka koniecznie jutro rano melduj wynik testu :) będziemy czekać z niecierpliwością. A co do objawów, to np ja ich mam caaaałą masę :-D ale chyba większość ze staraczek je ma przed @ :-D

reklama
Tu gęba i tu gęba :-D 36.8 kiedy spałam z otwartymi ustami, 37.2 jak wstałam i posiedziałam chwile przy kompie mierząc prawidłowo. (jakieś niecałe 10min różnicy w mierzeniu) w pipce moze zacznę od następnego cyklu bo teraz nie będę wiedziała jak się do tej temperatury odnieść.

Jaga obiecuje że jutro, a dziś nie robiłam bo nie wiedziałam co z tym krwawieniem. A tak wiem, ze jest czyściutko.

Lilou83 Objawów cała masa. Przede wszystkim powiększone cycki (widzę po staniku,ze się nie mieszą) i bolą jak cholera,przytulić się do męża normalnie nie mogę. Sikam paręnaście razy dziennie, gdzie u mnie norma to max 5 razy. - objaw zaczną się po krwawieniu tydzień po owu. Wzdęty brzuch - chodze z rozpiętym rozporkiem :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry