• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ahh magenta, za tą niedowagę powinni zamykać :-p

Amalfi, chomik hmm, 2 dni temu byłam z nim u weta, kazał na razie go obserwować przez kilka najbliższych dni i gdyby nie wystąpiła żadna wydzielina z noska to jest ok. Trochę kicha i kaszle ale jest już lepiej. Oczy też w porządku.
Teraz muszę mojego wyleczyć z kamicy nerkowej. Kupiłam mu wodę Jana w aptece dwa dni temu i pije ją ciągle, bo smakuje i mówi, że cera mu się poprawiła, często chodzi siusiać ale żadnego bólu nie czuje czy nic nie też nie odczuwa przy nerkach albo z przodu brzucha. Powiedział, ze od kiedy pije tą wodę (czyli od 2 dni) on schudł...ale chyba na mózgu!.
Fasolka może się produkuje a może nie. Mój powtarza mi, że zajdę w ciążę szybciej niż myślę (czyli tak w ciągu 5 lat powinniśmy się zamknąć), ja mu na to gałkę oczną pokazuje i każe szukać jadącego czołgu.

Właśnie zaliczam doła....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:) która dzisiaj staranka uskutecznia? :-) ciekawa jestem co u Fifki... nic się nie odzywa cały dzień...
u mnie jutro powinna przyjść wstrętna małpa... ale jak na razie brak objawów na @, zawsze już parę dni wcześniej zwijałam się z bólu, ehhhh... jak ja bym chciała, żeby ona już nie przyszła, żeby mnie w końcu zostawiła w spokoju!!! :-p

Hej dziewczyny:) która dzisiaj staranka uskutecznia? :-) ciekawa jestem co u Fifki... nic się nie odzywa cały dzień...
u mnie jutro powinna przyjść wstrętna małpa... ale jak na razie brak objawów na @, zawsze już parę dni wcześniej zwijałam się z bólu, ehhhh... jak ja bym chciała, żeby ona już nie przyszła, żeby mnie w końcu zostawiła w spokoju!!! :-p
Tak taaak Lilly, okaże się że małpa nie przyszła, a za kilka dni oświadczysz o dwóch kreskach :-p
Zakład?

Skończy się na tym, że wszystkie zafasolkują tylko nie ja...

A mi się właśnie wydaję, że jeszcze nie tym razem... liczę się z tym, i płakać nie będę... nie od razu Kraków zbudowano :-p a na każdą z nas przyjdzie pora :) wiem, że czekanie męczy i niecierpliwi okrutnie, sama tego doświadczam, ale ja jestem zdania, że wszystko się dzieje w życiu po coś :) (hehe, pewnie za 3 lata starań już inaczej będę śpiewała :-p )

aerleda nie piedrool,bo jeszcze ja zostaje iiiii pewnie któraś jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do mnie przyjdzie małpiszon wstręty w niedziele/poniedziałek
ja mam gorzej niż Ty bo ja mam cykle po 40 dni:baffled:

fifka melduj jutro:happy2:....dobre wiesci, a nappisz czy ta temp poranna 36,8 to był pomiar gębowy czy pipowy??
lilly jak jutro nie przyjdzie to testujesz??

reklama
Amalfi??

Where r u?? Przyszlam specjalnie dla ciebie :) latalam dzis po szewcach, pralniach, praca.. Wychodzilam z domu z wielka torba i P sie przebudzil, zobaczyl moje plecy i ta torbe, po chwili telefon 'wyprowadzasz sie?!' hehehehe gupol. Zmeczona jestem... ;/ jak pracujesz jutro??

Fifka dawaj znaka!!!

Aelreda.. Co ty pieprzysz, sluchac sie ciebie nie da ;/ miesiac sie staralas, zaszlas, biochem bo biochem, ale sie kuzwa udalo, a ty juz wielce sfrustrowana oczekiwaniem??? Idz walnij baranka w sciane lepiej.. Sluchac sie nie da.
2 cykl i wielce zalamana. Tu sa laski ktore nigdy 2 kresek nie widzialy i to po prau latach staran a ty z siebie robisz kretynke piszac takie rzeczy!!!!!

Mi by bylo glupio w ogole gadac tutaj takie bzdury jak ty wygadujesz. Szok.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry