• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta kiedy jest sie stymulowanym lekami, to pecherzyki rosna i sa troche grubsze i dlatego trzeba isc na monitoring zeby w razie czego dostac zastrzyk z pregnylu, ja na 4 cykle stymulowane dwa razy mialam pregnyl bo mi nie pekl sam. A z kolei przerosniety pecherzyk, niepekniety, moze przeistoczyc sie w niebezpieczna torbiel, ktora to wlasnie, 10lat pozbawila mnie jednego jajnika

To dziwne ze cie to aerleda nie interesuje bo podobno starasz sie o dziecko, skoro nie wiesz co ci sie tam dzieje. Poza tym nie musze isc na silke i sie wyzywac na worku, przeciez mam Ciebie;-) hahahahaha

Amalfi przykro mi, ale wiesz że my Cię tu wszystkie kochamy :D

Poza tym wiesz, sprawy czysto techniczne nie za bardzo mnie interesują. Nie popadam już w paranoję jak w poprzednim cyklu.
Dlatego "Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba".

I spadaj nie będę Twoim osobisty workiem treningowym, niech Twój facet za worek robi małpo!!!!!

reklama
dziekuje ci kochana za odpowiedz bo az tak bardzo sie na tym nie znam... a co do pms to faktycznie bestia sie robisz hehe poczekamy az kolejna dostanie pms i wtedy kazda z nas bedzie pokazywala swoje ja:-D poznamy sie lepiej tutaj niz nasi faceci o nas wiedza

No problem!!! Jaeszcze niecale 2 tyg musicie wytrzymac ze mna niestety, przepraszalam z gory za PMSa wczoraj wiec czytajcie se tego mojego posta codziennie hehheh
Aerleda niestety moj wyszedl na silownie wlasnie, tylko ty mi zostalas hahahahahahah:-D

No problem!!! Jaeszcze niecale 2 tyg musicie wytrzymac ze mna niestety, przepraszalam z gory za PMSa wczoraj wiec czytajcie se tego mojego posta codziennie hehheh
Aerleda niestety moj wyszedl na silownie wlasnie, tylko ty mi zostalas hahahahahahah:-D
Amalfi ale ja Cię kocham i powalę Cię siłą mojej dobroczynnej miłości!!!!!!!!!!
Ale w każdym bądź razie życzę Ci o takiego małego gościa

A myslalam ze zyczysz mi trojaczkow:-(
Ale u nas okropna pogoda znow, zimno wieje i leje!!!!
Oojjj
No masz trojaczki. Zadowolona???

U nas też okropna pogoda, pokrzyżowałam nam plany spacerowe
045.gif

reklama
Amalfi to dobrze ze pekl pecherzyk! Trzymam kciuki za cykl, choc wiem ze mnie za to zbesztasz :)
A ja gotuje ogorkowa i do tego zjem sobie tortilki bo mi 2 zostaly jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry