• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
heheheh no to tlumacze: w jajniku powstaja pecherzyki graffa, zwlaszcza jeden nas interesuje zwany dominujacym, z ktorego po peknieciu uwalnia sie jajeczko ktorym zainteresowane jestesmy jeszcze bardziej (no chyba ze ktoras czyt. aerleda i magenta, nie wie ze cos takiego istnieje:wściekła/y:) i to uwolnienie jajeczka nazywa sie potocznie owulka:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu! A jakby ktoras nie wiedziala ktoredy plemniki powinny sie dostac do tego jajeczka, to juz wam jaga wyjasni moze hahhahaahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Jezuu...amalfi my to wiemy, tylko tak żeś to napisała, jakby miało co innego znaczyć.

Zażyj może jakiś ziółek na uspokojenie, co? Herbatka uspakajająca, może coś mocniejszego?

No to jak wiesz, to co sie pytasz czy to dobrze ze pekl:szok:? bo sie na tym nie znasz???????????????????? Po to sie chodzi na monitoring zeby sprawdzic czy pekl pecherzyk przeciez ty tez bylas u gina

Ostatnia edycja:
Amalfi byłam u gina, ale nie po to by monitorować cykl, bo mnie to wisi na chwilę obecną, czy pękł czy nie pękł, czy była owulka czy jeszcze nie, czy są płodne czy nie. Niech się dzieje co ma się dziać, a ja się do tego dostosuje.
Masakryczny ten twój pms, zmienia się normalnie w jakąś straszną bestię :P
Idź się wyżyć na siłkę na worku treningowym, to Ci ulży :-D

reklama
magenta kiedy jest sie stymulowanym lekami, to pecherzyki rosna i sa troche grubsze i dlatego trzeba isc na monitoring zeby w razie czego dostac zastrzyk z pregnylu, ja na 4 cykle stymulowane dwa razy mialam pregnyl bo mi nie pekl sam. A z kolei przerosniety pecherzyk, niepekniety, moze przeistoczyc sie w niebezpieczna torbiel, ktora to wlasnie, 10lat pozbawila mnie jednego jajnika

To dziwne ze cie to aerleda nie interesuje bo podobno starasz sie o dziecko, skoro nie wiesz co ci sie tam dzieje. Poza tym nie musze isc na silke i sie wyzywac na worku, przeciez mam Ciebie;-) hahahahaha
I pierwszy raz jak poszlam do gina w tym kraju to tez nie bylam na monitoringu a ginka podczas zwyklego badania i usg w polowei cyklu wlasnie mi powiedziala ze pecherzyki mi nie rosna tak jak trzeba, a ja jej na to ze sie staram o dziecko wlasnie i zaczela mnie stymulowac

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry