• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja mam ochotę na ptysia...ale mój mnie zamorduje zaraz. Zjadłam właśnie parę koktajlowych kiełbasek a chwilę potem miskę jogurtu z płatkami bo ze śniadania nie dojadłam,

reklama
bigchild ty chociaz wiesz ze to dobrze ze pekl hehehehhe i nie musze juz krzyczec bo mnie gardlo boli;-)
Ja juz po obiedzie i deserku teraz to bym sie zdrzemnela...

Aerleda o co biega???:szok: sorry ze znow sie przyczepilam ale wczoraj jadlas zupe z obiadu na kolacje a dzis jesz platki ze sniadania na obiad:confused:

Amalfi bo czasem tak mam, że śniadania nie jest bo nie chce, to przerzuca się na obiad, a obiad na kolację. Jem kiedy czuję, że muszę jeść a nie o określonych porach.

haha a ja ostatnio w nocy sie obudzilam glodna i zaspana poszlam do kuchnni po banana i zjadlam po czym znowu poszlam spac:-pa ja jem duzo kiedy mi sie chce bo chce przytyc ale to nie latwe:wściekła/y: i narazie nic taka moja glupia uroda

A tam Big, to nie tylko tak w ciąży. Pomyśl, jak jeszcze w ciąży nie byłaś to pewnie też miałam takie żywieniowe odpały.

A wiesz magenta mnie się nigdy nie zdarzyło wstać w nocy do lodówki. Zawsze gdy w nocy siedziałam to nawet tak jakoś nigdy nie byłam głodna specjalnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry