• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aha.. No ja chyba powiem po tej wizycie 28.02.
moja siostra przez cala ciaze pracowala w firmie... oczywiscie przed samym porodem musiala isc na zwolnienie potem macierzynski no i po powrocie 3 dni pozniej dostla wypowiedzenie z powodu malej dyspozycji czasowej masakra... a mogla pracowac caly czas od 6 do 16... bo ja zajmowalam sie jej synem... i byla spokojna.. ale niestety szef nie byl tego pewien bo dzieci choruja itp jak to jej powiedzial..

reklama
Big to tez zalezy czy masz spoko szefa. Jaką masz umowe czy stala czy na jakis określony czas. Ja bym powiedziala jak zaczniesz II trymestr.ale tak jak mowie jeżeli masz spoko szefa to nie warto zebys sie stresowala, tym ze nie poinformowalas go jeszcze.

Fifka nie wierzę....nawet mąż mówił, że jestem a przecież prorok.... Kochana tulę mocno.
Może faktycznie zrób betę, dlatego ja do końca nie zawierzam testom. Jeśli faktycznie się teraz nie udało, to wyluzuj a na pewno uda się następnym razem.

Propos Big, potwierdza się teza z artykułu, który wrzuciłam magenta wczoraj, że nie ma znaczenia jak dużą przerwę się robi między bzykaniem bo to nie zmienia jakości żołnierzyków, a że nawet przerwy dłuższe osłabiają je.

Big zaczynają się te objawy, które mnie osobiście najbardziej będą przerażać... Nie zazdroszczę i współczuje.

No resztę dziewczyn też witam Madzię, amalfi, dotkę Lillu, Lilou, jagę, magentę, całuski dla was Zobacz załącznik 324312

Ja nie wiem czy cos oslabia zolnierzyki czy nie, ale jak jestes stymulowana tak jak ja to ginka ci mowi do 12dc sie wstrzymac a potem codziennie, wiec to niezupelnie tak jest

Ja mam spoko szefostwo mozna powiedziec. Umowe mam do konca roku na czas okreslony, a na moim stanowisku musi ktos byc wiec napewno kogos przyjma i go nie zwolnia jak ja przyjde. Poza tym od dawna chcialam zmienic ta prace, wiec bedzie okazja.
Powiem w II trymestrze jak juz bede pewna ze jest ok.

Witam dziewczyny, Fifka, współczuję przeogromnie, dobrze wiem, jak to jest, kiedy się człowiek tak nastawi, uwierzy w to, nawet już się zaczyna cieszyć a tu nagle okazuję się, że d....pa z tego... ale n ie łam się, to, że raz byłaś już w ciąży znaczy, że oboje jesteście do tego zdolni i prędzej czy później na pewno Wam się uda :) tylko może rzeczywiście nie warto się tak spinać i myśleć o tym tylko iść na żywioł :D

A u mnie @ brak, objawów na @ też brak... ale mój wykres nie pozostawia mi żadnych złudzeń, prędzej, że cykl był bezowulacyjny albo że przez stres związany z sesją na uczelni @ mi się po prostu przesunie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry