sleepyhead9996
Fanka BB :)
Ja to bym nawet chciała, ale młody się wypiął na te plany.. Dosłownie z resztą. Tyłkiem do wylotu się odwrócić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i na start rodzę ,
właściwie to napisałam do niej sms'a, żeby mi wprost powiedziała czego potrzebują czy po prostu kasę.... ja wiem sama po sobie, że my najbardziej chcieliśmy kasę w prezencie ale dostałam sztućce i komplet obiadowy i wszystiiego używam! Nie jest to takie jakie sama bym sobie może kupiła ale nie też najgorsze i zawsze to jakaś oszczędność na początek póki się urządzaliśmy bo nie musiałam już tego kupować a wiadomo, że z kasy którą zebraliśmy też bym kupiła coś najtańszego bo była potrzebna na co innego... od koleżanek z pracy dostałam porządne żelazko i bardzo się cieszę bo jakbym musiała kupić je sama to kupiłabym byle jakie byle by było
no ale jak mi nie napiszę co konkretnie potrzebują to jednak wsadzę te 300zł do koperty...
jeden taki porządny to chciałam, bo wiadomo jak to się sobie kupuje oby było. Więc 2 komplety mają taki sam wzór (jedne zloty a drugie srebrny) jednego z nich używamy a drugi jest taki wypasiony z filiżankami, więc na większe imprezy naczynia mamy, a ten 3 zupełnie nam nie przypadł do gustu i sprzedaliśmy
Nie wiem, chyba dziwna jestem czy cos..