reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna alergia może być nawet na własny pot... na krem którego ty używasz... na twój szampon czy toje mydło w końcu dotykasz małej nie? U mnie było podejrzenie atopowego zapalenia skóry więc wtedy kiedy robili mi badania wielu rzeczy się dowiedziałam.

Boze szkoda malutkiej.... ja wiem jak to swędzi... :no: oby szybko znaleźli przyczynę... poza tym kurcze... a leków i maści nie ma? przecież to się leczy... :-(

Sil wszystkiego dobrego dla Dominisi!! Wczoraj skończyła 4 miesiące!! :-D

reklama
Kochana mała miała juz tyle maści z sterydami nawilzajace antybiotyki i nc nie pomaga czasem jest tak że 3 dni jest super wszystko znikło a za 3-4 dni wraca i nie wiemy skąd przeciez nic nie zmienilismy nie zmeinilam szamponu mydła nic co by mogło ja uczulac nie mamy pojecia

ja tez jedna reka bo mi sie mleko ciagnie i do Gosieńki jedziemy :)

fifka alez sie ciesze na te ubranka to sobie nie wyobrazasz :)

pyscku to ja czekam na foteczki oko pociesze sobie :)

Wszystkiego najlepszego dla Domisi i Konradka :****

Mineralna będzie dobrze, może zmieńcie szpital lekarzy, jedźcie do Łodzi, gdziekolwiek mają najlepszą opiekę nad dziećmi. Albo na Borowską do Szpitala Akademii Medycznej.

A ja się pochwalę, młody nauczył się sam siadać :-)

mnie przerażają te uczulenia, ja mam wrażliwą skórę, źle reaguje nawet na wodę, a mój mąż myje się wyłącznie szarym mydłem, mam nadzieję, że malutka nie odziedziczy tej wrażliwości po Nas

dziewczynki jak to jest z przebywaniem na słońcu w ciąży (nie mówię tu o leżeniem plackiem a takim dłuższym przebywaniu)? jak wyobrażacie sobie tegoroczne lato i co ubrać na plażę, żeby nie przegrzać brzuszka, do lata jeszcze kawałek ale dzisiaj sąsiadki wyległy już w strojach

A Maleńka je i rośnie :-):-)
Wczoraj byłyśmy na kontrolnej wizycie u okulisty i wszystko jest ok. Za 2 tygodnie ponowna wizyta i jak wtedy nic nie wyjdzie, to okulista na rok z głowy :-)
Łucja teraz leży w wózku przy drzwiach od balkonu i chyba jej dobrze,bo paszcze jej się nie zamyka,tylko cały czas coś ględzi :-)

reklama
hyhyhy bardzo:-)
Mała raczej jest spokojna, chociaż potrafi dać popalić. Wczoraj pół nocy szalała, w końcu ja zasnęłam i nie wiem czy skończyła pogaduchy z sufitem, czy jeszcze chwilkę sobie gawędziła ;-)

Ok nie dowiem się co z tym spacerem to śmigam narazie,może później tutaj zaglądne
Buźka :*

Do góry