reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jasne, że tak! W końcu jest pod fachową opieką i na pewno wiedzą co robią ;-) a jak już malutka będzie ładnie piła i trawiła to podejmiesz próbę karmienia bezpośrednio piersią czy już zostaniesz przy podawaniu swojego pokarmu butlą??

reklama
Witajcie
Neciuszka jak mała będzie już z Wami w domu, będzie czuło spokój i Waszą miłość to na pewno będzie lepiej jadła:tak:

teraz w Dzień dobry tvn było o zasypianiu niemowlaków, nawet sensownie ta babeczka mówiła, można zadawać jej pytania na czacie

Ostatnia edycja:
magdalena juz teraz probujemy w szpitalu podawac jej piers jak jestem ale jak narazie pociagnie dwa razy i nie chce woli butle. bede probowac a jak sie nie uda to bedzie dostawac z butli ile bede w stanie

miq pewnie tak w sumie jesc ladnie je tylko z trawieniem jeszcze gorzej ale mam nadzieje ze i to sie poprawi

sorki za brak pl znakow a;le mleko mi sie zasysa i jedna reka pisze ;)

pewnie, ze teraz będzie tylko lepiej. A z butelki pije się łatwiej niż z cyca. Jaką butelką ją karmisz?
a u Nas była wczoraj koleżanka, która ma być mamą chrzestną i przywiozła 3 bodziaki i taką krówkę do smoka, po południu pojechaliśmy na zakupy i mąż stwierdził, że też kupi coś córci i wziął 5-pak bodów, boskie są.
Te body co mam są na rozmiar 56, te co kupiliśmy (0-3) czyli wg opakowania 62 a jak przyłożyłam to nie ma różnicy, nie kumam

Załączniki

• DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 45
madzia nie jestes sama ja wczoraj tez sie ostro poklucilam z moim i o taka blachostke pozniej uderzyl psa i miarka sie przebrala o maly wlos sie nie wynioslam ale ja taka kurna glupia jestem tylko on ma taki charakter ze zawsze ja daze do zgody zobaczymy jak sie zachowa dzis jak wroci z pracy na dodatek powiedzial ze mam malego psa sprzedac.dzis ktos dzwonil z ogloszenia oczywiscie powiedzialam ze nieaktualne a mu napisalam smsa ze ktos dzis przyj po lune i mu tego do konca zycia nie wybacze chce go sprawdzic

oj kwiatuszku :* z tymi facetami źle bez nich też źle

miq bo to zależy od producenta mi się wydaje bo ja też mam ciuszki z różnych sklepów i niektóre większe są jak te mniejsze. a butelki mam z TT i jedną miałam ze szkoły rodzenia z Avent zawiozłam obie pielęgniarki używają tej z Aventu, a czasem mają jakieś swoje też.

mam nadzieję, ze nasza niunia nie będzie pływała w tych ubrankach
ja chyba się skuszę na TT, mam głupie pytanko, smoczek, taki do uspokajania nie musi być z tej samej firmy co butelka? jakie polecacie?

ja mam chyba z Avent jeden, jeden z canpol czy jakoś tak ale one dla naszej kobietki za wielkie były i dali nam w hutrowni jak po łóżeczko byliśmy taki sporo mniejszy ale nie pamiętam co to za firma była bo moment wyparzyliśmy opakowanie poszło do kosza a smok do szpitala

ja kupiłam z TT zestaw startowy jest fajny, magdalena o ile pamiętam też taki ma

reklama
Do góry