reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
korzystam póki niunia śpi :)

kochane ciocie jesteśmy w domku już nakarmiłyśmy się przebrałyśmy a oto pierwsza dokumentacja zdjęciowa :-)
Zobacz załącznik 461356Zobacz załącznik 461357Zobacz załącznik 461358

Iwasku pytałaś kiedyś ile miała punktów jak się urodziła sprawdziłam w książeczce w pierwszej minucie miała 1/1o puntów potem 3 i 7 w kolejnych pomiarach

Netka Ooo jaka malutka :* nareście w domu i teraz będą same radości :tak::-) tylko ja tu domagam się co parę dni zestaw zdjęciowy Malutkiej ;-)

Lamiav Kochana głowa do góry :* daj sobie czas i wszystko się ułoży. U nas dobrze, odliczam tygodnie do końca i czekam na wtorkową wizytę u lekarza to będę wiedziała co i jak i chcę dowiedziec się jak wygląda poród z cukrzycą i tą bakterią..

Ależ się wyłaziłam.... myślałam ze w drodze do domu usiądę na środku chodnika i będę płakać tak mnie nogi bolały! Dobre 4 godziny marszu :szok: Zasiedziałam się ostatnio... Konradek grzecznie spał cały spacerek :tak:

Lamiav masz pewnie babyblusa... poczytaj o tym na necie... to normalne że masz taki spadek nastroju... a co do mleka to się nie przejmuj... Czasem i tak bywa... ja teraz też tracę pokarm no i niestety muszę się trzymać! Minie jeszcze pare dni i się z małą dotrzecie :*

Neciuszka
śliczna ta malutka księżniczka!! :* Idealna przyszła synowa :-D Jak sobie radzicie? Śmiesznie mieć maleństwo w domu co? :-)

Sil niby tak ale zauważyłam ze jak po cycu daje mu butle to on chwila moment i nagle przestaje być głodny... zrobi łyka albo to nawet nie. Zorientuję się ze to nie cyc wypluję i zaraz robi się już wesoły! A wcześniej po jedzeniu popłakiwał i szukał. Muszę Kontrolować jego wagę czy dobrze rośnie

Natkusia no właśnie mi też słabo się robi na myśl o ciaży... choć dzisiaj na spacerze widziałam kobiety w ciąży to aż mnie zakuło w środku... i tak mi się miło zrobiło na myśl ze ten okres w życiu jeszcze raz przede mną! W życiu nie pomyślałabym ze mi się tęskno za ciążą zrobi... :-p

Idę moim maluchem się zająć! Jest TAAAAAKI KOCHANY OSTATNIO!!! Znaczy zawsze jest kochany ale ostatnio po prostu anioł nie dziecko! :tak: potrafi leżeć i dosłownie godzinami gadać do mnie... uśmiecha się, przytula... niemal w ogóle nie płaczę! Tak patrze na niego i mam ochotę go udusić z miłości!!!

A to i mój aniołek!

Odpoczywa po spacerku! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
fifka ile konradek wazy bo ma fajne nogi :-D moja powoli tez takie dostaje zwazylam ja na wadze w domu rodzicow bo mielismy kiedys pralnie i taka duza waga zostala ze moglam ja polozyc no i w ciuszkach wyszlo 4700 zobaczymy jutro ile bedzie bez ciciuszków i pampersa i rozka na ktorym lezala bo nie polozylabym ja na ta zimna metalowa wage ;-) teraz spi ;-)
\
necia super Małgosia ;-) slicznaaaa ;-)

Do góry