S
Silmiriel
Gość
Ja się we wtorek dowiem, ile Domisia waży, bo idziemy na 3 szczepienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jest mały grubasek
Czasem tak myślę ze nie potrzebnie stresuję się tym mlekiem bo on dobrze wygląda i wcale nie widać żeby tracił na wadzę... 
Noż miałam nie mówić od razu o ciąży ale po takim stwierdzeniu musiałam się pochwalić!
Po prostu powodzenia! 
Ja mam tobie jeszcze jedną paczkę... dla Fasolki też... popakowałam wam po 5kg ubranek (w sumie z 10kg) ale na razie stoją zaadresowane bo nie mam kasy na wysyłkę...
mąż po 12 dostanie wypłatę to wyślę! Tam jest kilka mniejszych ale głownie 56 i 62 :-)
malutki obok leży i próbuje usnąć ale coś mu ciężko jest się wyciszyć... i przez to cięgle się kręci a widzę ze już oczki nieobecne i klejące...
- byłam jedyną chrustową mamą
- no ale to nie o tym... - zrobiło się ciepło i wszystkich z domu teraz wygoniło... poprzyglądałam sie tym kobietom ciężarnym i aż mnie w serduszku zakuło... W życiu nie przypuszczałam ze będe za ciążą tęsknić...
i tk mi się fajnie zrobiło na myśl ze jeszcze ta przygoda jest przede mną! Nie ważne ze nie teraz ale że jeszcze mam nadzieję będę w ciąży :-)