reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jednak sie nie obudzila ;-) a wy sie tak szybko wypakuwujecie ze ja 4 przelewy musiala zrobic ;-P i koniec szalenstw dobrze ze maz jutro wyplate dostanie bo ciekko by bylo ;-)
jeszcze dwa podziekowania i bedzie 1100 wow dzieki dziewczyny ;-)

lilka gratuluje skonczonego 6 miesiaca ;-)

reklama
Ael jak on się zmienia:) Fajnie że możemy patrzec jak rosną forumowe bejbiki:)Oczywiście buziole i uściski dla Wikusia!!!!

Ewika pokaż tą Waszą królewnę:D

To i ja się pochwalę ;)
DSC00907.jpgDSC00906.jpgDSC00892.jpgDSC00895.jpg

KOBIETKI NA JEDYNCE O 20:20 BĘDZIE ODLOT
wiem że bajka Wam się podobała więc ... :)

Ostatnia edycja:
No proszę:D Wesoła pięknotka!!! :)Masz śliczna córeczkę :)
Kurcze dziewczyny ale my mamy słodkie te dzieciaczki! Każdy piękny! :D:D:D

Pyscek my też całymi dniami na podwórku! Jest tak fajnie że szkoda w domu siedzieć! :-D jak tam CLO? od kiedy zaczynasz je brać?
CLO zamierzam brać od czerwca jak będę mieć @ :-) bo podobno sie bierze od 3 - 7 dnia dobrze załapałam ??

O 21:45 przez CC urodził się FILIPEK (prawdopodobnie tak będzie się przystojniak nazywał), waży 3820 g, mierzy 57 cm.

GRATULACJE MADZIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamusia szczęśliwa, wszystko poszło sprawnie, malutki jest z mamusią, już po pierwszym karmieniu :-) a mama dziękuje za wszystkie kciuki :-)

GRATULACJE Rodzicom :))) Synek śliczny

Pyscek ojj upały dają w kość tym bardziej, że ja sercowiec więc już w ogóle :sorry2: ale trzeba wytrzymać.. a jak u Ciebie?
U mnie po staremu :) Dziś balowałam na grillu u teściów (wypożyczyli mi podwórko ;-p) z okazji imieninek :-) i dopiero co wróciłam, kąpiel i łózio :D

reklama
iwasek slicznyyyyy przystojniak ;-) wyslalam ci meila ;-)

ewika no slicznotka ;-)

hej pyscek to super mialas dzionek ;-)

a ja zmykam spac mam nadzieje ze niunia jak ja podniose od karmienia sie nie obudzi i bedzie dalej spac ;-)

dobranoc ;-)

Do góry