• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku jak ja lubię te czarne oczka u Igorka! :-D Mojemu się już rozjaśniają bo ja mam zielone oczy a mąż szare i nie ma po kim dziedziczyć takich ciemnych :-) Choć mam cichą nadzieję że będzie miał kolor moich oczu (bo kształt ma mój) Bo mało jest osób z zielonymi oczami :tak:

A jak malutki zadowolony z leżaczka? Mam identyczny i Konrad bardzo lubi w nim siedzieć :-)

Ewika jaka fajna malutka!! :-D a jaka roześmiana! :-p

Pyscek
dobrze załapałaś :tak:Ale ty nie będziesz robić monitoringu podczas brana clo? Żeby jak te pęcherzyki porosną to żeby ci popękały... a i przy tym leku łatwiej o bliźniaki :-D

Atanku twoja mała tak późno chodzi spać? :szok:

A ja jestem dzisiaj mega szczęśliwa! :-D Konrad wczoraj zasnął koło 20 (czyli jak zwykle) i wstał tylko raz o 2 na karmienie - czyli po 6 godzinach - a później obudził się punkt 6 - 4 godziny snu - iiiiii............. zasnął przy cycu prawie do 8 gdzie zawsze o 6 zaczyna dzień!! Kochany chłopiec dał mamie wyspać się po wczorajszej nocy! :tak: Czyli wnioskuję ze wczoraj coś mu musiało przeszkadzać albo coś zjadłam ze nie mógł spać... bo skoro ta noc wróciła do normy znaczy ze z tym mlekiem nie moze być aż tak źle... :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym na twoim miejscu pobrała Clo i po owulacji (nie wiem kiedy mniej więcej masz mieć) przeszłabym się prywatnie gdzieś do innego gina i powiedziała ze chcesz sprawdzić czy pęcherzyk pękł. I tyle. Dobrze by było sprawdzić bo po CLO jeśli organizm źle na niego zareaguję można nabawić się torbieli...

Poznajcie się, o to Filip :-)

2012-05-0_resawxs.jpg

Madziu gratulacje!
Jejku jak u Nas duszno,posialiśmy rano z męźem trawkę,i uciekłam do domu bo nie ma czym oddyxhać

hej kobietki ja sie pochwale ze dzisiaj sciągnełam jednorazowo 90 ml to mój rekord o juz niunia pojadła i musiałam jej jeszcze 30 ml mm dorobić, takze je corazwiecej, teraz sobie leży i ma czkawkę, zaczęła sie jej 3 godzinki dokazaywania, no i tak ak w brzuszku od mniej wiecej 19stej do 23 szaleje i nie chce spać tylko albno leży i oczkami przewraca, albo płacze albo chce sie przytulać i na ręce.

Fifka: ja moja budze jak zasnie około 23 to o 2 lub 3 i rano 5 lub 6

miq:
jak tam żyjesz ?

ael: ale twój mały to agent :-)

iwasek: no buzki dla igorka jest super

ewika: aka piekna i elegancka panienka

Fifka ale Konradek robi się okrąglutki, słodko :* i Ty się martwisz, że nie dojada? Eeeee.. Ty nadgorliwa matko :-p;-) ciesz się, że masz takiego kochanego synka :-)

Danao!! Mocno trzymam &&&&&&&&&&&& żeby była fasolka i życzę Ci z całego serca :* no i od Michała mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Fasolka Łucja pięknie rośnie! Gratulacje dobrych wyników :-)

Ael Wiktor mały agent, wymiata :-D

Iwasek, Ewika Wam te pociechy rosną.. super! :-)

Pyscek będzie dobrze :* bez łamania się

Jak patrzę na zdjęcia wszystkich naszych forumowych dzieci to mam ochotę wygonić już mojego Michała.. :confused2::zawstydzona/y: Same dzieciątka już a ciąż coraz mnie.. Staraczki do dzieła! Musi przyjść dobry okres na wysyp fasolek!

W ogóle dzisiaj sobie uświadomiłam, że tyle z Was było przede mną z porodem i czułam się tak bezpiecznie i na luzie a teraz??????? Wszystkie porodziły :szok: Ooooopsssss..

A ja dzisiaj będę grzeszyć i na obiad robię hamburgery :-D chciałabym zobaczyć cukier :eek:
Jakby ktoś miał ochotę to tu jest pyszny przepis: hamburger, cheesburger, big mac, jamie oliver | COOLINARNY

Ostatnia edycja:
reklama
Może którejś mamie się przyda, jutro w Carrefour/Carrefour Market można kupić Pampers Sleep&Play każdy rozmiar po 26 zł, ale tylko jutro!

Natkusia teraz to tym bardziej powinnaś się bezpieczniej czuć jak już większość z nas porodziła :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry