ael: ja tez mam łózko z materacem i nie zamienie go na nic innego, jak zdarzy nam sie na kanapie spać w d. pokoju to estem cała obolała, materac to naprawdę wygoda, i mam łózko z brw a materac jakis dwustronny kokos i coś tam
fifka: no siłacz z Konradka , moja ma tylko 3 tygodnie a jak ją trzymam w pionie do beknięcia to tak sie prostuje i szuka oparcia stopami bo ona chce juz stać :-) te nasze dzieci za szybko rosną
atan: Amelka słodziutka i taki smoczek wielki przy jej drobnej buźce
I tu pytanie od kiedy dajecie swoim dzieciom smoczki i czy one same chciały czy daliśćei im od tak sobie ????
miq: gratuluję odczucia ruchów, to wspaniałe jak dzidzius w brzuszku sie rzewraca i fakt faceci są pod wrażeniem że te nasze maleństwa tak potrafią sie wiercić :-)
sun: tule, i przykro mi ze nie ma upragnionych 2 kresek, moze przyszły cykl sie uda trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
fasolka: i jak tam mąż dostał kare za swoje zachowanie ?
slyp: gdzie sie podziewadz, mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie idzie
ewa: trzymam mocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
belka: ja mam wózek Takao i oprócz jednej reklamacji prowadzi sie jak po masle
neciuszka: a jaki twoja mała ma teraz rozmiar ??
a jak tam zakupy w galerii coś fajnego upolowała ?
magdalena: to ty pisałaś o jakiejś zupie szpinakowej ?? jak tak to dawaj przepis bo ja uwielbiam szpinak
Co do mężów to mój mi pomaga, i dziecko nas wzmocniło, ale czasmi to fakt że mnie drażni, ale ogolnie to skoro wyszłam za niego za mąz to zaakceptowałam jego wady i mimo spięć od czasu do czasu to i tak uweilbiam mojego mężusia. A teraz ma cały maj wolny żeby mi pomagać, i w dzien to przewaznie on karmi mała butlą a w nocy ja, chociaż dzisiaj to mieliśmy bajlando z mała bo nie chciał spać to odstawiał z nią takie tańce przez godzine, ze ja juz bym straciła cierpliwość .
moja mała jak robi kupke to ma takie odlotowe miny ze zalewamy sie ze smiechu musze to któregoś razu nagrać