Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
podczytuje Was już od jakiegoś czasu jako podglądacz. W tym roku po raz pierwszy podjęliśmy z małżem decyzję, że wreszcie dojrzeliśmy do dziecka (lepiej późno niż wcale
). Pół roku temu przestałam brać tabletki anty, od dwóch miesięcy łykam kwas foliowy, wybrałam też i zaliczyłam wizytę u gina. Dostałam pakiet badań do wykonania morfologie, glukozę, TSH, Toxoplazmozę, różyczkę, mocz i USG góra+ dół. Zastanawiam się czy to wystarczy? Czytałam w wielu miejscach o badaniu na przeciwciała cytomegalii...czy ginekolog powinien sam zalecić? Zastanawiam się jeszcze nad kwestią szczepienia przeciwko zapaleniu wątroby...chcielibyśmy zacząć starania od lipca a z tym wiadomo trzeba czekać. Zakupiłam też suplement w postaci tabletek Beparent, które mają podobno cuda-wianki w składzie, brałyście to może? (nie znalazłam info na forum). Rozpisałam się
popadam w lekką paranoję i skrajność
Bardzo wam dziekuje za troske
Choć na początku musialam go do nich przekonać. A teraz nie chce eksperymentować, bo podobno te są dobre na przyszły zgryz.
Ja przed zajściem ciąży łykałam tylko fiolik, zdrowo się odżywiałam i robiłam tylko podstawowe badania jak mocz i morfologia... i we własnym zakresie toksoplazmoze zrobiłam
Reszte badań gin zlecił jak zaszłam w ciąże. Witamin żadnych nie łykałam tyko zdrowo jadłam bo w tych witaminach jest więcej chemii niż tych witamin... i jeszcze raz wyluzuj! Tu na forum wiele osób się przekonało ze takie spinanie sie na dziecko często przeszkadza w zaciążeniu.... Tak więc lepiej ci zrobi zajęcie sie czymś przyjemnym a nie myślenie o lekach, lekarzach i całych tych staraniach :-)

) ale myślę, że nie ma co przesadzać!! Ja zawsze troszkę kropię na wewnętrzny przegub dłoni i jak nie parzy to podaje ;-) mąż również nie ma z tym problemu
Tez nie mialam problemów z ocenianiem temperatury. Kapałam albo na przegub dłoni albo na język