Hej!!
Clodi no to teraz mnie wystraszyłaś, gin mi nawet napisał, że mam brac duphaston od 14 dc przez 10 dni, wie, że staramy się o dziecko i teraz sama nie wiem co mam myśleć. Może mi to opóźnić owu lub w ogóle ją zatrzymać? wiesz coś więcej? to dzisiaj już nie wezmę!
Monia a może za wcześnie na test:-) jak @ nie przyszła i nie masz jej objawów to może nie przyjdzie!! ojjj trzymam moooocno kciuki by ta wredna @ nie przylazła! będziemy mieć pierwszą fasolinkę staraczek:-) poczekaj jeszcze chwilkę i powtórz test:-)
Kacha my wtedy się nie starliśmy, powiedzieliśmy sobie, że co ma być to będzie:-) wtedy to był pierwszy raz kiedy on skończył w środku i bach udało się:-) wcześniej nie zabezpieczaliśmy się w ogóle, po prostu jak miało dojść do końca to on wychodził:-) a wtedy pierwszy raz skończył

ja nawet nie spodziewałam się, że będzie fasolinka a tu proszę:-) ale niestety nie udało się:-( teraz jesteśmy dobrej myśli:-) lecz teraz nei jest tak łatwo...
Krolowafal ja też mam problemy z żelazem, datego biorę tabletki które mają go dużą ilość:-) róznież biorę kwas foliowy i ten ja się okazało nieszczęsny Duphaston;/ ja jeśli chodzi o badania, to robiłam krwi, moczu, hormony.
Możecie napisać coś więcej o sobie ile się staracie i w ogóle czy czymś się wspomagacie? przepraszam ale nie znam Was jeszcze a chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej:-)
Odczuwam takie dziwne kłucia, nie wiem czy to objawy owu ale to za wcześnie chyba i poza tym zrobiłam dzisiaj test owu i wyszły dwie kreski więc jeszcze jej nie było, pogłubiałam się w tym wszystkim:-)