reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku dobrze ze już wiesz o co chodzi :tak: pocieszę cię tylko ze większość dzieci w 100% wyrasta ze wszytkich alergii! Mój brat był strasznym alergikiem... i na pyłki i na rzeczy pokarmowe... zaczęła się u niego rozwijać astma... i jak tylko podrósł bo żadnej alergii nie zostało ani śladu! :-)

Natkusia tylko żartowałam :-D co do liści malin to ja słyszałam o skurczach anie o szyjce... ale co źródło to inna teoria :sorry2:

Lily ale ja burzę uwielbiam w domu! Jak jestem gdzieś na spacerze i zaczyna mocno walić to mam jakieś lęki i w panikę wpadam :szok: ale w domu to mogę godzinami oglądać błyski przez zamknięte okno :-D Ten lęk się u mnie wytowrzył w dzieciństwie... bo do sąsiadki wpadł piorun kulisty do domu i ją zabił... w tym czasie słyszałam jeszcze kilka różnych historii... a to w Warszawie kobietę na przystanku zabił bo walną w parasolkę itp...

Magdalena
tu miłości nie pomogą... :angry::angry: co ja mam teraz z tym przyklejonym żołądkiem zrobić???? :wściekła/y::wściekła/y:

i współczuję marudy..... u mnie się skończył skok i wcale za nim nie tęsknie....

Miq
tylko się cieszyć że tak cię ciąża oszczędza! :tak: U mnie to była trgedia od początku do końca... w 2 trymestrze było najlepiej!

Lam nie ma problemu! Są dwa karpie... łącznie 4 kg ryby... więc jest się czym dzielić! A w niedziele chyba jedziemy znowu :-p

Bosz... zjadłam trochę pierogów z mięsem bo zostały... troszkę za mocno je podsmażyłam i tak mnie teraz brzuch boli.. i zaraz puszczę pawia.... No a dzisiaj mam chyba owulację :-p

reklama
Lamia ale on jadł juz wcześniej tą kaszkę i nic mu niebyło:szok: Dopiero przedwczoraj dostał tych plam ale szybko zniknęły i już. Kupiłam inna bo grymasił przy tamtej i było co było. Najwazniejsze że już wszystko jasne:) Mały wesoły jak zawsze więc i mama szczęśliwa:D

Fifka tak tez słyszałam i mam nadzieję ze i u nas tak będzie:)
Napij sie ziółek lub ciepłej herbaty ,mi pomaga.
Jestem z siebie dumna:D Wystawiłam auto na sprzedaż:D Stresa miałam normalnie hehehe

Ostatnia edycja:
fifka: a jak ty tak lekko jesz a tu takie wysmażone pierogi to nie dziwię sie ze cie boli, wegiel polecam , co prawda nie wiem czy przy karmieniu można ale skuteczny i oglnie szybko działa .

iwasek: na allegor wystawiłas ? to ,zycze szybkiego sprzedania.
a to dziwne ze wczesniej nic mu nie było, bo mi pediatra mówiła ze jak dziecko ma miec alergie to w cigu 24 g występuje, a ustępuje nawet po 2tygodniach

zaraz zajdam sie zupka z brukselką, która od niedawna lubie

a zapomniałm sie pochwalic ze ja od męża na rocznice slubu dostałam o taki zegarek \
http://allegro.pl/nowy-zegarek-lorus-rxt01ex9-gw-2-lata-zibi-zobacz-i2379899409.html

Ostatnia edycja:
Serwuję!!
Zobacz załącznik 477054Dla Ewiki :*
Zobacz załącznik 477054 Dla Sil :*

Co prawda zdjęcie ściągłam z neta bo aparat teściowi pożyczyłam ale moja wygląda bardzo podobnie :-)

Pobawliśmy się, powygłupialiśmy, Bartuś zjadł i teraz w miarę grzecznie siedzi w leżaczku a mamusia je... :-p

Kwiatuszku chyba nie... ale głowy obciąć nie dam

Ale co do fasolki to kurcze teraz kupić dobrą kiełbasę to graniczy z cudem!! Wszystko takie zmielone, że albo się rozpada już przy smażeniu albo smakuje jak parówka...

Fifka myślę, że musisz ten smak zagryźć czymś innym :-p

Kurcze czy Wasze dzieci to też takie małe wredotki?? Bartek zawsze robi kupę jak założę mu czystego pampersa.......!!!!!

Lam śliczny ten zegareczek! Ja też bym chciała jakiś taki ładny! tylko w kolorze złota! Ja mam manie po prostu! :-p

Ostatnia edycja:
mamy na pokładzie jakiegos prawnika?

Stuknij kochana do She na FB! Ona prawo kończyła :tak:

Lam no to fakt.... wcześniej już je jadłam... ale tym razem za mocno podsmażyłam - żeby nie powiedzieć spaliłam :zawstydzona/y: i jeszcze na pusty żołądek zjadłam... mam teraz zgage jak cholera....

Magdalena.................... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i jeszcze mi tu fotki wstawia...................... UMIERAM!!

Iwasku zaraz zrobię sobie mięte...

Kwiatuszku zuch dziewczynka!!! :*

JA PIERDZIELE!!!! ALE ZE MNIE %^$#&*@................... Posadziłąm na chwile małego w leżaczku i go nie przypinałam... - pomyślałam ze na chwilę - piszę do was i tak zerkam na niego aż tu nagle patrze a on SIEDZI NA PODŁODZE!!!!! :szok::szok::szok: zsunął się z leżaczka... oparł się o niego i sobie siedział bawiąc się stopami..... teraz go przypiełam znowu próbuje zejść.... :no:

Strach sie bać......ale to ruchliwe się zrobiło....

reklama
Lamia tak na Allegro .Tez mamy nadzieję że się uda sprzedać szybciutko :) Może jeszcze przed wyjazdem na wakacje:)
Co do alergii to tez mnie to własnie zdziwiło! Jadł ją przynajmniej 3 razy wcześniej i zero objawów. Po tej nowej od razu wyszło. No nic ważne że jest ok. Zjadł obiadek właśnie i czekamy na tatę bo ma nas zabrać na zakupy:)

Prezent super:D Spóźnione ale szczere wszystkiego naj z okazji rocznicy! Kolejnych udanych wspólnych lat:)

Ma-g BRUTUSIE:P Mi nie wolno a Tak ładnie wyglada że mi język ucieka ! Paskudooooo ;)

Fifka strasznie silny jest ten Twój skarb! Przecież między nim a Igorkiem są dwa tyg różnicy. Co prawda mój się rwie do siadania i potrafi sie wygiąć do przodu w leżaku i tak siedzieć ale go stopuję. Twój wymiata! Jak on to zrobił cwaniak:)
Co do spotkania to my na dwa tyg jedziemy własnie na mazury koło Biskupca:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry