reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku oj to daleko..... chyba będzie nawet więcej km niż jak bym odwiedziła cię w domu.... :no:

Lam fajny zegarek!! Patrzę ze oboje pomyśleliście o zegarkach :-D

Sun napij się moze mięty? Mi pomaga...

Co do małego jest silny....nawet bardzo ale w tej sytuacji to raczej pochwały nie są na miejscu :sorry2: Bo on przez moja nieuwagę mógł sobie krzywdę zrobić... kurcze... tak to siedział, albo leżał na miejscu... a teraz z nia na dzień zrobił sie taki mobilny ze strach go z oczu spuszczać... wczoraj z wersalki tez o mało nie spadł.... bo się poczołgał... to samo z przewijaka - albo tam się po prostu przewrócił... :szok: On się rozwija w normalnym tępię... a nawet pewne rzeczy później opanowuję... ale akurat bozia mu siły nie poskąpiła.... :sorry2:

Fifka to trzeba się cieszyć, że Konradek to taki dzielny i silny przystojniak... :tak:

Jestem w pracy, a tu nie mam mięty... ale jak pójdę do domku to się napije...

Ja się cały czas zastanawiam co ten mój organizm wyprawia w tym cyklu.... coś musi się dziać i zaczyna mnie to troszkę martwić... :-( Wolałabym już być po @ bo wtedy miałabym spokojniejszą głowę...

W weekend nie będę miała dostępu do neta, tak więc dopiero w poniedziałek Wam napiszę jak wygląda sprawa....

Ostatnia edycja:
Sun a może Twój organizm ma lokatora?

Mig może... ale wiesz jakoś w to nie wierzę... Może dlatego, że tak długo się staramy, że trudno mi jest w to uwierzyć i być pozytywnie nastawioną... Dziwnie się w tym cyklu czuję bo nie tak typowo jak na @... a po drugie to jest już 37 dc., a ostatnio max. mam do 34 dni.... (.)(.) raczej nie czuję aby coś się z nimi działo, no może troszkę pieką...... śluzu mam troszeczkę... Jest mi niedobrze i jestem senna... Czasami zakuję mnie brzuch na dole, ale nic poza tym.... Martwię się tym, bo jeśli to nie fasolka to o co chodzi... W tym cyklu nie biorę duphastony i zastanawiam się czy to może mieć na to wpływ... Ale jak biorę dupka to cykle mam średnio 31 dniowe... A nawet jak nie brałam dupka to miałam max 35 dni........ Już sama nie wiem co o tym myśleć.... Aaaa i temperatura idzie w górę i jest tak 36,7- 36,9.

Idzie weekend i nie będę sobie tym zajmowała głowy.... trzeba poczekać i tyle...

Ostatnia edycja:
Aaaa staraczki! Jako z teraz prowadzę listy ciężarówek i mamusiek to mogę jeszcze zrobić listę dla was z waszymi terminami @ i ilością cykli! Co wy na to? Jak coś to czekam na daty niechcianych @ :*

Sun
wysyłam! :*

reklama
Sun mnie też zaskoczyło bo to sie nie spinaliśmy a tu taaaki Iguś:) Trzymam kciuki:)
Mogą to tez być zaburzenia po dupku.
Będę sie jednak trzymała pierwszej wersji :)))) Koniecznie daj znać!!!!!
Nie chcesz zrobić testu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry