Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobre
Ja miałam tak ale pod koniec ciąży kiedy byłam w szpitalu i dostałam potwornego zaparcia ze nawet czopki mi nie pomagały...
a brzuch bolał jak nie wiem... jako że wiedziałam ze mam rozwarcie bałam się za mocno "przeć".... ale na początku to nie, poza tym to niewykonalne tak myślę 
wtedy kupy będą miękkie i nie będziesz musiała przeć i się stresować 

daj linka
a kiedy jedziecie na te mazury? my też się z mężem i Julią wybieramy pod koniec lipca
:-)
to i ja Wam życzę spóźnione wszystkiego naj na rocznicę :* nasz też się zbliża i nie mam bladego pojęcia co mam sprawić mojemu szanownemu 
;-) no fakt pytanie może z serii tych zabawnych, no ale w Twoim przypadku jak najbardziej uzasadnione ;-) myślę, że nie ma takiej opcji, ale rozumiem, że strach jest tak silny, i chęć żeby wszystko poszło dobrze, że każda kobieta wyszłaby z siebie byleby zwiększyć szansę na happy end
:-)
spryciuch mały :-) niby powodów do pochwał nie ma, ale ja tam jestem dumna
a co!! widać, że sobie chłopak w życiu poradzi
a co do pierogów to współczuje.... ja od porodu mam strasznie delikatny układ trawienny, i nie mogę jeść w ogóle smażonego:-( tylko pieczone albo gotowane... bo inaczej źle to się kończy
ale raz na ruski rok pozwalam sobie na jakieś smażone na mikro ilości oleju, typu jajecznica czy naleśniki....
:-) &&&&&&&&&&&
na takiego godzinnego to już nie to samo

.Miałam dni że parłam to mało ścian nie rowaliłam tak się zapierałam i ak widać małej nic nie jest, dużo wody poj ponad 2 l, czopki brałam i czasmi pomagały a czasami nie, piłam jeszcze taki syrop na L ale nie pamiętam nazwy, za to po porodzie jak mi dali taki malutki w szpitalu czopek to 2 dni latałam i to nie mogłam do wc doleciec tak mnie czyściło ;-). Co ci moge doradzić, jabłko na czczo i popić woda, ale to raz na jakiś czas, sliwki- jak fifka pisała, płaki owsiane górskie, pomaranczy na rza zjeśc duzo, lub soku z pomarańczy ,
nie wiedzieć czemu i łazi za mna od paru dni jak wyposzczony pies, a dzisiaj to juz normalnie, slini sie na mój widok hehehe , a ja co mam powiedziec, jestem antysexowa
ale tak im k... zależy żeby Łukasz się obronił
do jutra wieczora wysłać musi moc liczenia i pisania jeszcze Małgosia spać nie chce i co znów na obietnicach się skończyło. wsadziłam ją w huśtawkę bo leżenie obok mnie jej się znudziło a ja wracam do robienia tabelek i liczenia. przepraszam że tak o sobie ale nie mam komu żali wylać bo widzę że małżowi też przykro jest z tego powodu