Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale powiem ci że tez żałuje że wczesniej sie nie zdecydoawałam to może juz bym 2 miała, no ale widocznie tak miało być z czego sie ciesze bo mam najudowniejsze dziecko swiata 

mnie przez tą pogodę tak dzisiaj cały dzień głowa boli, że już nie daję rady... 
dałam za niego 40zł, a tak STRASZNIE lnieje, cały dom jest w tym kocu, Julia jest w kocu, my jesteśmy w kocu
a koc zaraz będzie łysy
a duży on jest?
daj znać jak już będziesz go miała no i oczywiście chcemy fotki 
i brzusio piękny :-)
mój przystojniak
a krzesełko super! nigdy takiego nie widziałam... gdzie kupiliście? 
no i pięknie Ci Aluś w nocy śpi
co jej do tego kiedy Ty chcesz się starać o dzidzię, nawet jakbyś miała 18 lat, nie powinno jej to obchodzić 
nie mam siły na nic... chyba nie służy mi taki klimat
To i ja się pochwalę nowym fotkami Julii 

tu masz aukcję na allegro: e_d Kocyk microfibra Żyrafka 3D Bobobaby (2440511851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale poza tym jest boski! Składa się jedną ręką poprzez przekręcenie rączki, jest tak lekki że mogę go podnieść jednym palcem a zarazem jest bardzo solidny w prowadzeniu! Kupiła nam go za 100zł w hurtowni warszawskiej. U nas w sklepie kosztował 400zł
więc nie ma co narzekać na kolor w takiej sytuacji...
A na drugie pytanie nie znam odpowiedzi...
MNIEJ JEM... WIECE SIĘ RUSZAM.... to te karmienie tak mnie tuczy czy jak????? Przed ciążą jadłam więcej i nie tyłam jak teraz...............................................................
normalnie idę się pochlastać............ 
może nie ma tam jakieś super wartkiej akcji, ale są takie zwykłe codzienne rzeczy ukazane
i nawet się dwa razy wzruszyłam
na prawdę polecam, bo ja po obejrzeniu doszłam do pewnych wniosków 
zaraz go chyba zamówię :-)
a z tymi spacerówkami to fajna sprawa ogólnie, ja odkąd mamy naszą, się rozleniwiłam, i zazwyczaj na spacery teraz biorę ją, ponieważ mieszkamy w bloku
Julia w niej ładnie śpi, jazda jej się podoba więc mama idzie po łatwiźnie
ale swoją drogą, tą spacerówką mogę wjechać do każdego sklepu, mogę sama ją przenieść razem z Julią w środku a z terenówką nie było tak łatwo