Pyscek...a o jakiej klinice w wwie mowa? moze o Novum? jakby co to daj znac, pomoge...doradze jak dojechac itd...
moim zdaniem to powinniscie jechac do tej kliniki...warto zapytac sie specjalistow...moim zdaniem twoja gin postapila slusznie...nie chciala zszkodzic wiec wyslala was do kogos kto bardziej sie na tym zna!
przemyslcie sprawe...ja tule cie mocno :*
Sun...jak dzis tempka? niech pnie sie do gory jak tylko moze najbardziej!!
poza tym bardzo madrze piszesz i jestem z ciebie dumna, ze tak myslisz!! normanie sciskam cie ze wszystkich sil i trzymam kciuki, zeby to co mowisz zostalo w twoim seduszku a pod serduszkiem zadomowil sie maluszek!! :*:*
Fifka...dziekuje za zainteresowanie! kochana jestes, ze o mnie pamietasz, to dla mnie wazne :*:*
wizyta nic nie wniosla, nadal mam czekac. co prawda torbiele sie zmniejszyly jeszcze, ale do @ mam sie wstrzymac z decyzja...tzn 1 albo 2 dc, ktory bedzie juz w nastepnym tygodniu mam przyjechac jeszcze do kliniki i zobaczymy co dalej.
wkurza mnie to czekanie i ciagle przeciaganie sprawy, ale teraz sprobuje uprzec sie na sile na ten transfer!
a co tam z twoimi staraniami? wszystko ok? widze, ze plusikujesz powoli...zaciskam:* &&&
a mnie jeczmien wyskoczyl pod okiem...boli jak cholera!!:-(