Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochanie, jesteś wielka...Ja cały czas wierzę że nam się uda i wdzięczna jestem losowi że mam moją kochaną mamusię i bliskich przy sobie oraz wspaniałych przyjaciół :-) I to jest najważniejsze że mamy cudownych mężów. Ostatnio jak tak patrzyłam na mojego to jakoś mi się tak zal go zrobiło wiesz ? On to musi biedny ze mną wytrzymywać- to moje gadanie o śluzach, dniach płodnych itd...Codziennie powtarza mi że mnie kocha i razem damy rady. Jejku wzruszyłam się teraz jak to piszę, aż łzy mi napłynęły do oczu.....
bo w 100% podpisuję się pod Twoimi słowami...
Fakt każda z nas marzy o dziecku, ale nie można zapomnieć o bożym świecie... mamy kochających mężów - którzy obecnie są dla nas najważniejsi... I tak jak ty ja tez mam ogromne wsparcie od męża... przytuli, pocałuję... czasami warknie
jak jestem bardzo bardzo anty (ale zdarza się to rzadko - na szczęście
)