• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun trzymam kciuki oby się udało :))

Dziękuje Pyscku, ale jakoś nie robię sobie zbędnych nadziei... bo już raz tak było, że @ spóźniał się kilka dni, a i tak przyszła @ (fakt wtedy tempka skakała jak oszalała, a teraz jest wysoko - ale zawsze może opaść)

Przeglądałaś wyniki nasienia mojego męża????

Dziękuje Pyscku, ale jakoś nie robię sobie zbędnych nadziei... bo już raz tak było, że @ spóźniał się kilka dni, a i tak przyszła @ (fakt wtedy tempka skakała jak oszalała, a teraz jest wysoko - ale zawsze może opaść)

Przeglądałaś wyniki nasienia mojego męża????
oj nawet nie wchodziłam na poczte dziś :P cały dzień pucowałam mieszkanie ;-)

Danao głos oddany na Twojego psiaka :D śliczny :)) znalazłam i poradziłam sobie z konkursem :) teraz tylko musze znaleźć moje zdjęcie :P

znalazłam jeżeli możecie to również proszę o głosik :) https://apps.facebook.com/miss_mister_ekarma/show/3241 z góry dziękuję :)

Ostatnia edycja:
karla ostatnio kumpela urodzila trojaczki moja
ja piernicze ja sobie tak mysle a co jak nagle wszystkie zaczną płakac? albo trzeba bedzie je wszystkie nakarmić.masakra.

Hej dziewczyny :-)

Widzę przybyło wiele nowych staraczek, no oby tak dalej. I jak zawsze trzymam za każdą z was mocno kciuki :-)

Pyscku :*
hej kochana ja cie jeszcze pamietam jak tu byłam wcześniej:) boskiii ten twój wiktorek:)coraz wiekszy:)

Dziękuję Atanku, ale tak jak mówiłam dziewczyną nie chcę już kciuków bo mi sie nie przydadzą, trzymaj za wszystkie pozostałe staraczki :*

Pyscek nie gadaj głupot! Przydadzą się na pewno. Nie martw się wynikami swojego :tak:Skoro problem jest tylko w ruchliwości to jest to żaden problem! Lekarz da mu pewnie L-karnitynę i koniec. 3 miesiące pobierze i wyniki powinny być lepsze. Wiem co mówię. U nas też był z tym problem i po 3 miesiącach była w tym zakresie znaczna poprawa! Wynik ruchliwości był idealny! :-)

A tak w ogóle to witam się z samego rana :-D

reklama
Pyscku kochanie u Twojego męża ruchliwość wcale nie jest zła.. według norm jakie ma podane mój mąż przy wynikach wychodzi, że mieści się w normie... bo jest podane że ma być większy bądź równy 40% a Twój mąż ma właśnie 40% - czyli mieści się w normie, najniżej bo najniżej, ale się mieści... Nie załamuj się myszko, bo wcale nie jest tak źle... Troszkę jest u Was niska morfologia, ale również akurat mieści się w normie....

Tak jak pisałam wcześniej i miliaa to potwierdziła idźcie koniecznie do androloga, to jest specjalista i on da Wam odpowiednie leki... i nie załamuj się, bo na prawdę nie masz czym.... :-)

Ciesz cię życiem... mężem i nie patrz na świat czarnymi kolorami, bo to nie polepszy waszej sytuacji staraniowej... Dobre nastawienie to połowa sukcesu... :-)

U mnie tempka poszła odrobinę do góry... wredoty nadal nie ma... jak coś to w sobotę robię test....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry