kwiatuszekq20
Fanka BB :)
karla ostatnio kumpela urodzila trojaczki moja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sun trzymam kciuki oby się udało)
oj nawet nie wchodziłam na poczte dziśDziękuje Pyscku, ale jakoś nie robię sobie zbędnych nadziei... bo już raz tak było, że @ spóźniał się kilka dni, a i tak przyszła @ (fakt wtedy tempka skakała jak oszalała, a teraz jest wysoko - ale zawsze może opaść)
Przeglądałaś wyniki nasienia mojego męża????
ja piernicze ja sobie tak mysle a co jak nagle wszystkie zaczną płakac? albo trzeba bedzie je wszystkie nakarmić.masakra.karla ostatnio kumpela urodzila trojaczki moja
hej kochana ja cie jeszcze pamietam jak tu byłam wcześniejHej dziewczyny :-)
Widzę przybyło wiele nowych staraczek, no oby tak dalej. I jak zawsze trzymam za każdą z was mocno kciuki :-)
Pyscku :*
Żoneczko :*:*:*:*:*:*Pyscku :*
Dziękuję Atanku, ale tak jak mówiłam dziewczyną nie chcę już kciuków bo mi sie nie przydadzą, trzymaj za wszystkie pozostałe staraczki :*pyscek &&&&&&&&&
Dziękuję Atanku, ale tak jak mówiłam dziewczyną nie chcę już kciuków bo mi sie nie przydadzą, trzymaj za wszystkie pozostałe staraczki :*
Skoro problem jest tylko w ruchliwości to jest to żaden problem! Lekarz da mu pewnie L-karnitynę i koniec. 3 miesiące pobierze i wyniki powinny być lepsze. Wiem co mówię. U nas też był z tym problem i po 3 miesiącach była w tym zakresie znaczna poprawa! Wynik ruchliwości był idealny! :-)