• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Jeszcze 3 dni w pracy i uuuuuuurrrrrrlooooooppppppp
laugh.gif

Dzisiaj tempka na takiej samej wysokości jak wczoraj... zaczyna mnie to wkurzać... bo ani nie idzie do góry, ani nie spada.... nadal nie ma @... nadal czekam...

Dzisiaj tak na prawdę mam 39 dc a nie 38 dc jak na wykresie, bo ja ostatnio zaznaczyłam, że @ przyszła w poniedziałek... a ona przyszła w niedziele ok 22... tylko już zaznaczyłam poniedziałek...

Ostatnia edycja:
Aga gratuluje :* Bardzo miło dowiedzieć się, że komuś się w końcu udało :)

Celyna ulotek się nie czyta.... żartuję oczywiście
laugh.gif
ale nie bierztegoco tam przeczytałaś dosłownie! Ja nie miałam żadnych objawów niepożądanych... i nie słyszałam zeby jakakolwiek z moich znajomych (czy to forumowych czy nie) je miała...

Tylko ze w czasie przyjmowania CLO trzeba chodzić do ginekologa na monitoring cyklu.
Problem w tym, że chodzę na kasę i mój lekarz tylko dał mi clo bez monitoringu i mam się zgłosić jak mi się leki skończą :/Koleżanka pisze, że można robić monitoring u każdego innego gina ale kurcze jednak fajnie jakby był to jeden lekarz, który to wszystko prowadzi. W tym miesiącu mam dużo wydatków, ale od października pójdę prywatnie, porobię badania i zostanę przy jednym lekarzu, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Ehhh i kolejny miesiąc w plecy :(

Sun : Dziękuje mig chociaż jakoś nie jestem nastawiona na fasolkę... wiem, że to dziwne...
shocked.gif

Hehe, ja tak mam zawsze jak już mi się wydaje, że na pewno mi się udało :D Zaczynam mieć niezłego stracha, bo jakby nie patrzeć to wywraca całe życie do góry nogami :P Więc wydaje mi się to normalną reakcją ;)

Ja przechodzę to prawie co miesiąc, bo szukam objawów na siłę, a potem w spodziewanym dniu jest miesiączka :P w tym miesiącu okres nawet przyszedł wcześniej :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry