• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Agus, radomskie uczelnie to jest lipa :) poza tym pewnie tam nie ma podyplomowek z psycho... Wiec Warszawa... ;) i tobie i gienkowi obiecuje spotkanie ! Jak tylko się ogarne :) wyniki pod koniec września...

Za testowanko jutro kochane zaciskam mocno &&&&&

reklama
Hej dziewczyny!

Nicola, Danao
jak tam teściki???

Karla
nie smutaj... jak nie teraz to następnym razem :*

Milia nie ma za co :tak:też jestem żądna fasolek i trzymam kciuki zeby ciebie jak najszybciej dopuścili do transferu!

Aga
życzę ci jak najlepszego samopoczucia! Ja też w pierwszym trymestrze dużo spałam... :tak:

Stwierdziłam, że poczekam do 30-tego dnia. Tak dla pewności, szkoda testu marnować:-D Dlaczego? Ja nie pamiętam, zebym kiedykolwiek miała 29-dniowy cykl, więc jak wtedy jeszcze @ nie będzie to w piatek dopiero zatestuje... Bo to jest tak, że nie mam żadnych objawów, ani na jedno ani na drugie... tyle w temacie, że się fatalnie czuję. Jeszcze nie daje mi spokoju to środowe prawie spawienie się, zreszta nie tylko w środę... Poczekamy zobaczymy:-)

cos czuje ze posypia sie fasolki:)
zimno sie zaczyna robic i juz sa efekty:)
a u mnie cykl taki lajtowy wogole cyce mnie nie bola a zawsze masakra i dzis dzwonilam do labo robimy posiew nasienia tylko z emkiem ustalimy kiedy by mu pasowalo
laski a do posiewu tez jest potrzebna abstynencja bo zapomnialam tam pytac?

Danao masz rację! Jak fasolka ma być to będzie :tak: Trzymam kciuki za piątek!

Kwiatuszku z tego co się orientuję trzeba zrobić parę dni przerwy od stosunku... ale niech się może wypowiedzą dziewczyny których mężowie robili już takie badania.

hej. zrobilam i tak jak pisalam jest 1 kreska :( , ja juz dziewczyny nie mam siły byc wytrwała i walczyc zaczyna mnie to przerastac te ciagłe porazki, te zawody, brak mi nadzieji i wogóle najchtniej to bym sie zapała pod ziemie i tam plakała ile sie tylko da :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry