• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek...ja nie napisalam, ze moge podejsc do transferu:-D wrecz przeciwnie narazie sie na to nie zanosi...biore teraz antyki, wiec i na naturalke nie mam co liczyc...jestem na straconej pozycji poki co:tak:
a u was jak tam witaminki? maz chetnie bierze?

Fifka...kurde, powiem ci, ze masz przechlapane...ale moja kolezanka, ktorej maly skonczyl 6 mesiac tez ma teraz masakre, zeby ida, placz jest non stop, marudzenie, nawet nie da sie przy nim normalnie posiedziec bo zaraz jakies grymasy...
a masz moze te skoki rozwojowe gdzies? bo chcialam jej to dac, zeby sobie zobaczyla:-) jakbys miala to daj znac, podam maila na prv

Agus...ja tez slyszalam, ze imbir przeciwwymiotny jest...takze albo tabletki z imbirem do ssania sobie kup albo wlasnie herbatke z imbirem, pomoze...:*

karla...a kiedy ty masz termin w ogole @? bo pewnie juz niedlugo powtorzysz test, no i chcialam zaciskac kciuki ;-):-)

a wy dzis trzymajcie kciukasy za mnie! mam dzis rozmowe kwalifikacyjna na studia o 16.50...i musi mi sie udac!:tak:

reklama
kochana ja jakos mam termin @ własnie teraz w kazdym dniu powinnam dostac, w zeszłym miesiaca dostałam 16 i w jeszczze poprzednim tez 16, ale narazie jakos nie czuje zblizajacej sie@, poza tym ze od tech dwóch tyg bola mnie cycki i sutki. wczoraj mnie cos kuło w podbrzuszu ale narazie cisza ..

Pyscek...ja nie napisalam, ze moge podejsc do transferu:-D wrecz przeciwnie narazie sie na to nie zanosi...biore teraz antyki, wiec i na naturalke nie mam co liczyc...jestem na straconej pozycji poki co:tak:
a u was jak tam witaminki? maz chetnie bierze?
Mili Przepraszam najmocniej :zawstydzona/y: boże ostatnio nie wiem co czytam i co mówię :-( u nas witaminki zakupione mąż bierze z chęcią :))

Fifka - dzięki kochana. Ja liczę na to, że mnie szybciej miną, bo zwariuję. Jestem od dwóch dni jakaś nie dożycia. Śpię w ciągu dnia, a wtedy gdy nie śpię to mnie mdli :sorry2:
Miliaa - &&&&&& Na jakie podyplomowe się wybierasz? W Warszawie? :)
Neciuszka - spróbuję z tymi zupami i kisielem. Nawet dzisiaj zrobię jakąś zupkę. Dzięki! Teraz przyswajam jakiś soczek, bo na myśl o czymś innym mi niedobrze.
Karla21 - no to &&&&&&&
Kwiatuszekq - dzięki i Tobie też! :)

co tu tak cicho?? ja właśnie kończe sprzątać chate, bo masakra była:) ja nie wiem codziennie sprzatam nastepnego dniaa jest syf, ja nie wiem czy mam kuzwa w chacie jakies złośliwe krasnoludki czy co:)

ziewczyny powiedzcie mi co robić, bo jest u mnie koleżanka w 9 miesiacu ciązy i ma temperature 37,2 czy powinniśmy sie martwić albo jechać do szpitala?? dodam ze czuje sie dość zle.

reklama
ahh tam mówiłam jej ze ma jechać do szpitala, ale wiedziała lepiej i powiedziała ze jedzie do domu sie połozyć i wypić herbate, ja jej powiedziałam ze dla swietego spokoju lepiej zeby pojechała, ale nie... wiec mam gdzies... chciałam dobrze:)

a co u was moje kochane z samego rana??
dzisiaj 16 @ jeszcze nie ma:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry