martuska507
Fanka BB :)
Ale dziewczyny naprodukowałyście jak mnie nie bylo
Ja niestety nie mam żadnego obciążenia bliźniakami, ani mój M. A szkoda bo mogłyby być
Ja również mam 178 cm jak Karla
Mój M ma identyczny wzrost
Aguś strasznie fajnie, że na badaniu jednak wszystko ok. Niech Maluszek teraz rośnie przez kolejne 7,5 miesiąca
Co do pracy to ja byłam dzisiaj u lekarza medycyny pracy, wszystkie badanka zrobione i zaczynam prace od 1 października. Mój M równiez dogadal się dzisiaj i też wtedy zaczyna
Przyszedł termometr owulacyjny, więc od jutra zaczynam z temperaturką. Póki co 22 dc i owulacji ani widu ani słychu
Ja niestety nie mam żadnego obciążenia bliźniakami, ani mój M. A szkoda bo mogłyby być
Ja również mam 178 cm jak Karla
Aguś strasznie fajnie, że na badaniu jednak wszystko ok. Niech Maluszek teraz rośnie przez kolejne 7,5 miesiąca
Co do pracy to ja byłam dzisiaj u lekarza medycyny pracy, wszystkie badanka zrobione i zaczynam prace od 1 października. Mój M równiez dogadal się dzisiaj i też wtedy zaczyna
Przyszedł termometr owulacyjny, więc od jutra zaczynam z temperaturką. Póki co 22 dc i owulacji ani widu ani słychu

Staralam sie nawet nie wchodzic do kuchni. Byl tez okres hardkor kiedy lezalam w lozku i wszystko: zapachy, swiatlo i dzwieki potegowaly mdlosci. Myslalam, ze zwariuje. Bylam w stanie przelknac kisiel. Ginka poradzila mi picie coli i to samo pozniejszy gin.cola cuda czynila! I wszystko do picia co bylo zimne, wszystko z lodem pilam a do jedzenia hmm... Sucha bulka i makaron z oliwa. A! Ctryna pomagala. Ssanie plasterka cytryny. Pozniej przez tydzien wymiotowalam wszystkim, nawet woda i wtedy to juz tylko tabletki przeciwwymiotne zadzialalay. Nie zycze ci takiej masakry ale gdyby bylo ci ciezko, to pamietaj, ze to nie trwa wiecznie!
No to faktycznie u ciebie bliźniaki są bardzo prawdopodobne! ja bym w sumie chciała mieć bliźniaki w pierwszej ciąży