• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to malutka jestes:) hehe moj maz ma 188:) hehe:) wiec sie dopasowalismy wmiare:)
eyy musze jechac do lekarza zawiesc remua i mi sie dupy nie chce podniesc, :):):) własnie mi paznokcie wysychaja i musze poczekać az wyschna:)

reklama
oj znam to skądś :P mi dziś wogóle nie chce się tyłka ruszyć :P a tu niedługo trzeba się za obiad wziąć :( nawet moja kotka też ma lenia bo leży koło mnie i zmienia tylko co godz pozycję spania :D

teraz bardzo trudno o prace, dlatego ja z mezem podjełam decyzje o otwarciu sklepu z odzieża używana i bizuteria, szukamy tylko miejsca, ciuszki juz mamy ponad tone:) hehe:) ale od pół roku nie mozemy znaleść lokalu.

Pysku ja tez bezrobotna juz szukam rok pracy a cv to tyle złozyłam ze masakra
praca tylko jest w obozach koncentracyjnych
Aga daj znac czy wiadomoc doszła
A co do blizniakow to słuchajcie tego
moja babcia ma siostre blizniaczke,
moja mama urodziła blizniaki ale jakies35 lat temu w 6 miesiacu niestety moich siostr nie uratowano,
moja ciocia synowie blzniaki i jej synowa zona tego jednego z blizniat tez urodzila blizniaki,
moja siostra i bratowa tez były w ciazach blizniaczych ale na samym poczatku jedno z płodów obumarło z mojej strony jest duzo a z meza nie wiem chyba nie az tyle

a ja dzis o 3,35wyspana normalnie nie wiem co sie ze mna dzije i tak juz drugi dzien

a i nie wiem moze macie kogos znajomego bo moja znajoma ma na sprz wozek cena do negocjacji zalezy jej zeby sprzedac bo wyjezdzaja i nie chce go wlec polecam super sie prowadzi to link
http://allegro.pl/implast-bolder-sd-ecoline-jedyny-3w1-limitowany-i2631179755.html

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry