Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak bardzo ci gratuluje chciałabym tez usłyszeć serduszko wkoncu mojego malenstwa, ale najpierw jakies musi się zagnieździćDziewczyny ja już jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze. Widzieliśmy serduszko. I nawet słyszeliśmy je przez kilka sekund! :-) Nawet nudności nie są w stanie popsuć mi dnia... Tak od wczoraj coraz bardziej czuję, że jestem w ciąży. Chce mi się potwornie wymiotować... Ale przeżyję to ;-)
kwiatuszekq odpowiedź już poszła
I dla wszystkich staraczek moje pierwsze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
P.S. U nas już jest pewne, że będzie jedna fasolka![]()
oddam ci swoje i meza obcazenie genetyczne chcesz? zamienimy sie??A ja to bym chciała mieć bliźniętaNiestety ani z jednej ani z drugiej strony obciążenia żadnego bliźniakami nie ma:-(
olosie....tfu! oby nie

nie wymarzona, ale o ta to bede walczyc jak troche zarobie

Agus...no ale ty mowisz o tej torbieli endometrialnej czy to jest zwykla torbiel czynnosciowa? i ile ma cm? pytam, bo wlasnie nie dopuszczaja mnie do crio z powodu 3cm torbieli czynnosciowej...
Pytałam tylko czy coś jest - padła odpowiedź, że jedna i że mam się nią w ogóle nie przejmować. Więc o nic więcej nie pytałam. Byłam dzisiaj w innym świecie ;-)to dobre wieści kochana przynosiszczesc kobitki!
widze, ze u was temat blizniat...ehhh, jak w koncu pozwola mi podejsc do transferu to wtedy tez bedzie ciezka decyzja ile maluchow wziasc...ja poki co obstaje przy jednym, ale ze mamy blastocysty to one potrafia sie dzielic jeszcze na dwojke jednojajowych wiec podajac sobie 2 zarodki moze sie okazac, ze bede miala 4olosie....tfu! oby nie
karla...ja tez jestem wysoka, ok 175cm, ale moj ma prawie 2metry, wiec ja nawet w bardzo wysokich obcasach chodze
gdzie wy dziewczyny szukacie tej pracy, ze znalezc nie mozecie? teraz tyle mozliwosci...
ja dopiero po studiach i juz mam prace w zawodzie...nie wymarzona, ale o ta to bede walczyc jak troche zarobie
![]()