• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie weekendowo. Jaka cisza... Właśnie wróciłam z podgladania: pecherzyk dominujący na prawym jakniku 15,5 mm, 10 dc. Coś tam rośnie... Tempka w miejscu od 4 dni 36,5. Nie pozostaje nic poza czekaniem.

trzymam kciuki za wszystkie staraczki. ja też przez długie miesiące byłam w Waszej sytuacji. pomogła zdrowa dieta, odpoczynek, urlop, kwas foliowy, prenatal probaby dla mnie i męża. No i mnóstwo cierpliwości

moje stare staraczki mam pytanie robilismy paczki dla prawie wsyzstkich i mam pytanie czy chcecie zrobic niespodzianke pok ? jak ktos chetny pisac do mnie na priv ;-)
p.s zdjecie zosi u mnie w galeri ;-)

stare staraczki wiedza oco chodzi bylysmy grupka co od ppoczatku byla razem teraz mamuski z dziecmi uciekly by wam zrobic miejsce i kazda co urodzila dostawala paczuszke od dziewczyn z forum ;-) dla dziecka i kubek z nikami lub kartke z nikami z forum dziewczyn co sie zlozyly na paczke ;-)

reklama
hej jestem tu nowa i mam takie pytanie. staram sie z narzyczonym o pierwsze dziecko.
Moze objasnie sytuacje po raz pierwszy kochalismy sie z finałem akurat 2dni przed moim okresem (okres miałam 9 wrzesnia, bylam pewna ze chyba i tak nie zaszlabym w ciaze jak i tak okres by był za 2dni) potem po okresie rowniez pare razy. Okres mam dopiero za jakies 2tyg. czy moge byc juz w ciaży? nie widze objawów , nie byłam u ginekologa , nie robiłam testów , nie chce sobie robic nadzieji. poradzcie cos :)

jeszcze musze dodać ze jak tego 9 wrzesnia dostałam okres to dziwnie mi sie skończył po 3 dniach chodz zawsze mialam 7 dni.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry