reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A co, a co? Meldujcie!

Ja na razie zarzucilam mierzenie, bo niestety podczas pobtyu w PL 2 razy zostalam brutalnie obudzona 2h przed mierzeniem, zatem do dupy. niedlugo nowy cykl, to bede sie bawic, juz bez pobudek o 5 rano... A tak w ogole to najchetniej bym sie do PL przeprowadzila, no ale troche za pozno na takie plany - w koncu wiedzialam, po co tu zostaje. Ych. ale spoko, jeszcze 2 razy polece w najblizszym czasie, bo nie zalatwilam nic a nic :D

Ktos zaciazyl?

Jestem na 3 wątkach i już nie ogarniam kto, z którego zaciążył, ale jest jakiś fasolkowy wysyp, więc dobrze to wróży :)

Jeśli nic nie załatwiłaś to zapraszamy serdecznie do PL next time. Może do wwa się wybierzesz? :)

Ja dzisiaj na 12.30 mam wizytę u gina,żeby moje badania obczaił i monitoring jajeczka przeprowadził. Mam nadzieję, że owulki jeszcze nie było :)

Witam wszystkie dziś :)

no to testy ow. mam już w ręku, proszę o krótką instrukcje jak mam ich używać :) jestem w pracy, więc raczej nie poczytam opakowania spokojnie ;)

to co wiem:
- nie rano
- dwie godziny wcześniej nie pić
coś więcej o czym powinnam wiedzieć?

Aśka1987

gratulacje :) zdrówka dla Ciebie i fasolki :)

No i napisalam odpowiedz i dupa, wcielo. Zatem - do Wawy w przyszlym roku mam zamiar sie wybrac i trzymam kciuki za Twoje jajcowanie.
Ja zamowilam dzis testy z ryjkiem, analogi odstawiam na razie, kupuje wiesiolka wieczorem i wypatruje @ - plamienie juz jest, wiec to niebawem.

Vin, jeszcze nie poznym wieczorem (d0 22). Najlepsze godziny to ponoc 10-12 i 15-19, ale nie wiem dlaczego. Ja robilam o 11.30 i jak dwa razy dziennie, to drugi sikacz o 19.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry