reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wszystkie znaki sugeruja @, takze przyjmijmy, ze jutro albo najdalej w srode to nastapi. Czy test wczesnie - w sumie zrobilam go tak dla potwierdzenia, bo temperatura powinna juz wzrastac, nie spadac (jesli to bylo zagniezdzenie) - nie wiem w sumie, kiedy bedzie @, wiec strzelalam. Nastawienie mam ok - no nie wyszlo, trudno i do dupy, ale zawsze mam anstepny cykl :)

Ja pierwszy raz tak na powaznie rzucalam przed lsubem, jechalam na Champixie i to byl pryszcz. Pozniej palilam torche, pozniej nie palilam, pozniej znowu palilam, ale fajki sa juz tak glupio drogie w UK, ze ostatecznie odpuscilam, zawzielam sie i nie pale. Jeszcze bywa ciezko, ale rozstalismy sie po raz kolejny. Bardzo tesknie czasami, bo uwielbialam mojego Marlboro.

reklama
ależ byłam... ale na szczęście krótko, bo właśnie ten smród papierosów doprowadzał mnie do szału
i jeszcze jak się pali samemu to aż tak nie przeszkadza, ale jak miałam pocałować gościa, który palił... to myślałam, że zwymiotuję...
chociaż mając długie włosy zawsze szlochałam, jak śmierdziały petami, bo to od razu trzeba myć żeby znikął.. i suszyć... więc prawie godzinę z życia dziennie człowiekowi to wyjmowało, .... nie warto ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry