reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ciekawa motywacja - chyba wiele kobiet dlatego wlasnie rzuca/nie zaczyna palic. Moja byla hipokryzaj - tzn bylam hipokrytka, bo z jednej strony unikam chemii i kupuje glownie zywnosc ekologiczna, a z drgueij radosnie wdychalam 4000+ substancji toksycznych.

reklama
Dzien dobry vin!

Rozumiem, ze nigdy palaczka nie bylas? Ach, jak Ci dobrze...

ja też nigdy nie paliłam (nałogowo) jak byłam w collegu to kupiłam paczkę fajek bo myślałam, że palenie trochę mnie odstresuje, zapaliłam kilka razy ale nie podchodziło mi więc resztę paczki rozczęstowałam i tyle z mojego palenia :)

Ostatnia edycja:
kurcze, udało Wam się kupić termometr owulacyjny w aptece? bo byłam w kilku i raczej nie mają. Mają podobny jak kupiłam, elektroniczny z jedną cyfrą po przecinku.
Jak dziś nie znajdę to poszukam na allegro, ale chciałam najpierw zobaczyć zanim kupię...

niestety Vin ja kupowałam w aptece i też mam tylko jedną cyfrę po przecinku. Najprędzej znajdziesz w necie, wpisz sobie na allegro termometr owulacyjny, zobacz czego najwięcej kupują, co Ci pasuje cenowo i kup :)

haha :)
byłam własnie w aptece i babka miała owulacyjny...rtęciowy :-D tzn skala miała działkę od 35,5 do 37,5 i była meeeega rozciągnięta, żeby się dało odczytać dokładnie, gdzie się zatrzymała między kreseczkami :) woooow :)

no cóż, zaczynam skanowania alledrogo, bo nowy cykl chcę zacząć nowym termometrem

edit: ok, zamówiony, teraz czekam aż dotrze

Ostatnia edycja:
Ale to na pewno rteciowy? Bo rteciowych juz nie mozna sprzedawac. To taka specjalna mieszanka teraz jest. A te szklane ponoc sa najlepsze do dowcipnych pomiarow, ale z nimi trzeba czekac chyba 5min czy jakos tak - ja bym zasnela :D

reklama
Wrócili z zakupów cali i zdrowi, chociaż nóg nie czujemy:) Jeszcze Ikeę zaliczyliśmy i mnóstwo pierdółek przywieźliśmy:)
A co do papierosów to my oboje palimy...:( Ja tylko nie palę wcale w pracy ani jednego. Ale jednak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry