reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny co powiecie jakbyśmy zrobiły liste która kiedy testuje ? tak po kolei ? każda by się dopisywała w poście cytowanym :) aby lista nam nie zginęła od czasu do czasu któraś by kopiowała i wstawiała ? co Wy na to ?
Lista testujących :
nick dzień testowania :)

Dziewczyny co powiecie jakbyśmy zrobiły liste która kiedy testuje ? tak po kolei ? każda by się dopisywała w poście cytowanym :) aby lista nam nie zginęła od czasu do czasu któraś by kopiowała i wstawiała ? co Wy na to ?
Lista testujących :
nick dzień testowania :)

Super pomysł :) Albo w sygnaturze, jak któraś ma ją wolną ... NICK, DATA SPODZIEWANEJ @

witaj kate!!!

dobry pomysł z tą listą tylko ja bym wolała wersję, nick, data ostatniej @ i data testowania bo u mnie z określeniem daty kolejnej @ będzie ciężko bo nadal mam nieregularne cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.

karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5

Karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5
Patu$ka @ 10.02 test 8.03 cykl starań 15
Magda @ - 11.03, testuję - nie wiem kiedy i czy w ogóle testuję :)
Pyscek @ - 13.02 test 12-13.03 cykl nie pamiętam coś ok 20 -paru

PS. Jeśli ktoś chce coś dopisać, korygować, niech zacytuje wpisze swoje i wstawi i tak w kółko :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Karola- @- 3.02, test 8.03 cykl 5
Patu$ka @ 10.02 test 8.03 cykl starań 15
Magda @ - 11.03, testuję - nie wiem kiedy i czy w ogóle testuję :)
Pyscek @ - 13.02 test 12-13.03 cykl nie pamiętam coś ok 20 -paru
Kate26: @ -22 marzec

PS. Jeśli ktoś chce coś dopisać, korygować, niech zacytuje wpisze swoje i wstawi i tak w kółko :-D

22 marzec chociaż ja mam to na suwaczku :D dzisiaj sam środek cyklu ... testować nie będę bo poznaję po temperaturze :) Jeśli ten cykl nie przyniesie efektu w początkowych dniach kwietnia (jakoś po świętach) pierwsze iui ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry