reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobry nie dobr bola mnie co miesiac ale w tym to tak szczegolnie,o spaniu na brzuchy moge zapomniec schodzac po schodach musze je trzymac bo bym chyba kipla z bolu...:-D

reklama
Ja też dziewczynki trzymam za Was kciuki :) Ja ból piersi czy brzucha (troszeczkę) mam zawsze w każdym cyklu, więc u mnie to nie jest żaden syndrom ciąży :) Poza tym to za wcześnie chyba :)
Mój ostatni cykl był bardzo dziwny, zaczął się od 1 dnia - kucie jajników na zmianę, w środku cyklu ból pleców (krzyża), brzucha jak na @ etc. Też myślałam że to może to, ale jednak okazało się że @ przyszła jak w zegarku, a ból pleców to zwykłe przewianie :/ Ten cykl już mam całkiem normalny, na nic nie liczę pomimo staranek, ale do następnego cyklu już nie mogę się doczekać :)

reklama
Pyscek a może się udało? W każdym cyklu bolą Cię piersi? :>
tak w każdym cyklu mnie bolą, ale mniej .. też nie mogę na brzuchu spać bo bym oszalałą z bólu :-( dziś cały ranek w pracy zdychałam przy kasie, tak momentami mnie brzuch bolał że aż musiałam się zgiąć w pół na krzesełku aby zatamować trochę ból i skupić się na wydawaniu reszty ... po za tym niepokoi mnie mój dzisiejszy śluz ... tzn. czułam się jakbym miała basen w majtkach .. i do tego strasznie wodnisty i żółty śluz - jest go masakrycznie dużo - więc jak wróciłam do domu to szybko zmieniłam bielizne i założyłam podpaskę niech ta woda wsiąka w nią ..
Pytanie do zaciążonych : Jaki miałyście śluz po zaciążeniu ?

Kochane testujące jutro trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry