kwiatuszekq20
Fanka BB :)
przykro mi laski ale dopuki nie ma@ to nic straconego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(wczesno ciazowe podobno) test mam powtorzyc pon-wt nie wczesniej bo znowu moze nie wyjsc. Lekarz dal iskre nadziei bola mnie (.)(.) jak jasna cholera zaraz zwariuje...
Cześć dziewczyny :-)
Część z Was mnie nie zna... ale też jeszcze nie dawno wylewałam tony łez na tym wątku.... ale jak widać udało się i każdej z Was tego życzę :-) Przykro mi, że testy wyszły negatywne... ale nowy cykl nowa nadzieja... i tego się trzymajcie... :-)
Patu$ka no endo masz strasznie duże... a skoro lekarz dał nadzieję, to trzeba wierzyć, że się udało... Ból (.)(.) to rewelacyjny znak... Trzymam kciuki aby poniedziałek był dla Ciebie bardzo szczęśliwy![]()
Patu$ka to trzymam bardzo mocno kciuki ;-).... a który to cykl starań????
Noo wspaniałe wieścihej mam dobre wiesci! Jest szansa na ciaze. Na usg cos tam widac ale nie wiele tylko endo 18mm(wczesno ciazowe podobno) test mam powtorzyc pon-wt nie wczesniej bo znowu moze nie wyjsc. Lekarz dal iskre nadziei bola mnie (.)(.) jak jasna cholera zaraz zwariuje...