reklama

Starania po raz pierwszy :)

pyscku tez mialam pelno sluzu myslalam ze to okres bo mokro ze hej taki wodnisty czasem bialy czasem bardziej zolty trudno okreslic wiec coraz lepiej tempka ladnie w gore wiec niech tam zostanie i bedzie fasoleczka dokladniejsze opisy mam na skarbku w tym cyklu co mi sie udalo tez mnie zakulo i do tego mi sie slabo i duszno momentalnie zrobilo a to bylo zagnierzdzenie zarodka ;-)

reklama
Pyscek u mnie to samo! Mega dużo, wodnistego śluzu :-) I jak każda podczas pierwszych tyg ciąży latałam do wc ze strachem, że @ przyszła.. to był stres.. ale śluz to bardzo dobry znak! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja dzis zatestowalam jedna kreska no coz pewnie sie nie udalo,ale popoludniu mam wizyte wiec mzoe jescze cos sie zmieni... Mam nadzieje ze ta @ nie przyjdzie jednak ale coz czuje sie jak na @ wiec...czekac,czekac,czekac

Karola: @- 3.02, test 8.03 cykl 5
Patu$ka @ 10.02 test 8.03 cykl starań 15
Magda @ - 11.03, testuję - nie wiem kiedy i czy w ogóle testuję :)
Pyscek @ - 13.02 test 12-13.03 cykl nie pamiętam coś ok 20 -paru
Kate26: @ -22 marzec
Martuska507: @ - 02.03 test 26.03- cykl starań 7

Dziś testujące Trzymam kciuki za test, oraz dzisiejsze wizyty :) mam nadzieję, że jak wieczorem wrócę z pracy cem widzieć pełne szczęścia w pozytywnych wyników forum :) jeśli się nie udało - głowa do góry nowy cykl nowe szanse :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry