reklama

Starania po raz pierwszy :)

powodzenia pyscek i patuśka! Trzymam za Was mocno kciuki!!!

u mnie wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie a w nocy przyszła @.

no cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Fasolki nie ma ale jest na nią nadzieja bo cykle wracają do normy, nie muszę już brać Luteiny na wywołanie @, poprzedni cykl 27 dni ale z plamieniem, ten 34 dni i UWAGA pierwszy cykl od pół roku w którym NIE BYŁO plamienia ok 20dc, juuuupi!!!! No i śmiem przypuszczać, że po raz pierwszy miałam owulację, był skok, były ładny śluz, były testy pozytywne no i @ przyszła ok 14 dni po tym.

ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, tylko waham się co zrobić z tym cyklem bo nie chciałabym, żeby dziecko urodziło się pod koniec grudnia, zdecydowanie wolałabym już styczeń...

reklama
U mnie tez lipa od wczoraj @. nowy cykl nowe staranka... jeszcze przed sama @ chyba grzybol mi sie przypaletal. Ale po czym po luteinie?hmmm... czekam do konca okresu i biegiem w piatek do lekarza niehc mnie tam oglada:-)

patuśka e no niedobra wredna @ :wściekła/y: miałyśmy razem testować i co zostałam sama :-( buuu ... to już jutro a ja się boje, dziś jak mierzyłam temp taka sama jak wczoraj i przed wczoraj .. kurde termometr mi sie zaciął czy co :-p
Współczuję, tulę i trzymam kciuki za nowy cykl :*

Dziewczyny mam takie pytanko do Was brała z Was któraś lek o nazwie artizia bo moja przyszła bratowa go dostała i nie wie co to za lek, ona ma torbiel i dostała antykoncepcyjne, ale czy anty pomogą w zwalczeniu torbiela ??

Pyscku ja niestety nie wiem co to za lek, więc nie pomogę... Tempka rzeczywiście wysoko ;-).... ale u mnie tempka się nie sprawdziła... bo mi opadała ... a jak się później okazało byłam już w ciąży... :tak: Ale trzymam kciuki, aby u Ciebie było inaczej i tempka oznaczała ciąże... :-) Jutro testujesz????
Tu masz link do mojego wykresu: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sun no rzeczywiście Ci spadła, tak jutro testuje - zalecenie lekarza, ale jak wyjdzie I krecha powtórzę test za tydz bo do 13.03 biorę leki :) a jak znów I wyjdzie to jade po @ do gin i zobaczymy co powie ..

reklama
Ciekawe czy jeszcze ktoś mnie pamieta:) my z męzem zaczynamy sie staraac jakos kwiecien-maj... chciałabym i on tez juz teraz ale w kwietniu ide do szpitala na pobranie płynu rdzeniowo mózgowego...:/ mam nadzieje ze wyniki beda ok:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry