reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda :)
Z przyjemnością zaglądam patrzeć na Twoje wyniki :) wywołujesz u mnie uśmiech na twarzy, co w ostatnich dniach stresu (ostatnie dni dopinanie spraw przed ślubem w sobotę) jest bezcenne :) buziaki

Vin cudownej uroczystości Wam życzę!!!!

nic się nie stresuj!!!! wszystko będzie super!!!

ja najpierw bałam się, że nie wytrzymam w butach bo były bardzo niewygodne a potem z tego stresu zapomniałam zupełnie, że mam niewygodne buty! :-D

po ślubie, po przywitaniu gości i po pierwszym tańcu stres ze mnie trochę zszedł i wtedy przypomniało mi się, że mam niewygodne buty, hahaa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Magda
Możesz o takie rzeczy pytać bez skrępowania :)
Tak miałam dużo, co zresztą wpływało na moje chęci do dalszych przytulanek :) Chociaż mój M stwierdził, że mimo dużej ilości śluzu, to że w środku jest już coś inaczej (chyba chodziło mu, ze ścianki są bardziej wyczuwalne, ale już nie pamiętam dokładnie, w każdym razie coś tam komentował ).
Przygotuj się też na zwiększenie ilości krwi w organizmie... mi na początku puchły stopy jak za długo chodziłam, więc w domu nóżki były zawsze na poduszce na podwyższeniu, od ponad miesiąca zaczęłam zauważać większe ukrwienie dziąseł (często krwawią przy myciu) no i ponoć w środku też jestem bardziej ukrwiona (mniej miejsca, jak to określił mój M).
Co do zębów (pewnie to robisz) ale jeśli nie, to pamiętaj w ciąży dbać o niej bardziej niż zwykle, czyli poza myciem obowiązkowo nitka do zębów i płyn do płukania ust. Dziąsła się troszkę podnoszą (ja tego nie widzę, ale mój dentysta mi to powiedział niedawno), więc resztki jedzenia mają więcej miejsc by się ukryć.

Cześć dziewczynki :-)

Dawno tu do Was nie zaglądałam... ale jak dzisiaj weszłam to od razu poprawił mi się humor.... :-)

Magda GRATULUJE !!!!! Oszczędzaj się teraz i wszystkiego dobrego :-)

Vin ty już zaczynasz 21 tc....:szok: jejku jak ten czas leci ;-)... pamiętam jak oznajmiłaś, że się udało... a tu już połowa ciąży :-)

Dagna miałam wizytę we wtorek, przeniosłam sobie. Ciąża jest, w poniedziałek mam zrobić betę i zobaczyć czy jest wzrost i jaki. Usg po 25.04, ale umówiłam się na 22.04 i mam nadzieję,ze będzie w gabinecie USG. Musze też monitorować moją tarczycę, więc badanie TSH i ft4.

reklama
Witam:):)
Jak mnie tu dawno nie było, ale widzę, że Ciężarówek przybywa i tak trzymać:):) GRATULACJE!!!!;-)
Sun Kochana Ty już przy końcówce, a pamiętam jak pisałaś, że się udało :szok:
Trzymam za Was kobietki ciągle kciukasy &&&& i jak tylko mogę to wchodzę poczytać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry