reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja tak Fifka zycze ci juz teraz szybkiego zafasolkowania:-) zeby ten cykl juz pod koniec okazal sie owocny kurde ja chce isc na monitoring ale w szwecji jest dogi u ginia a w polsc eto nie wiem czy akurat bede przed i w czasie owulki chce sie dowiedziec czy napewno pecherzyk peka:zawstydzona/y:

reklama
no to napewno ci sie przyda duzo snu AeI a wy od kiedy zaczeliscie staranki zaraz po @??? w tym cyklu
Magenta, myśmy chcieli cieszyć się po prostu bzykankiem i nie myśleć o staraniach, także od kiedy mi się @ działaliśmy, każdego dnia do tej niedzieli XD. Jak sobie pomyślę, że to był miesiąc ciągłego bzykania....masakra XD
No ale owulkę czułam i to za dobrze, więc w tym czasie nie próżnowaliśmy :)

ja tez czulam owulke i to mega i widzisz jak jest a tez sexy hehe byly codziennie prawie no pare dni co drugi dzien bo mi sie nie chcialo:-D hiihi chyba musze zen-szen kupic:-p i do kanapek mojemu dorzucac:-D

A ja kiedyś czytałam, ze podczas starań niebyt dobrze jest się tak często kochać. Podobno lepiej tak co dwa dni żeby plemniki miały czas dojrzeć. Ale u mnie to nie wychodzi :-D mój też codziennie i czasem po parę razy chce się bzykać ;-)

moj ma tak samo i czasem to sama za nim chodze i gonie do lozka haha gonie po calym mieszkaniu i na koncu w sypialni go doganiam hehe i mowie mu ze ma zobaczyc czy go czasem pod koldra nie ma haha:-D dzis jakos mam ochotke no ale @ uff hihi a jemu rano chyba sie chcialo czulosci

mi znajoma mowila ze najlepiej wstrzymac sie pare dni po @ a potem codziennie

My teraz mieliśmy kilku dniową przerwę przed wizytą u gina bo myślałam ze będzie robił mi cytologię. No ale teraz stramy się pełną parą i zobaczymy jak to będzie :-D

Dziewczyny kazdej sie uda! (Wiem wiem łatwo mi sie mowi.. )
A mi wyskoczyly takie syfy na twarzy ze wygladam jak nastolatka. Ehh...
A tak to zero objawow znowu.

reklama
afleada a ty mialas isc spac:)

fifka ,magenta ,paluszek my dosyc ze ten sam wiek to ten sam etap staran ja tez daje se czas do konca wakacji

a tak na marginesie mam bardzo słabiutki okres nigdy w zyciu takiego nie mialam i nawet brzuch juz mnie nie boli prawie nic dzis nie leci od rana moglam zmierzyc tempke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry