reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to super AeI praca teraz to podstawa co nie za jakis czas wydatki na wyprawke hehe:-p zaprosila bym cie do szwecji na zakupy bo tu mimo wszystko wozki i inne takie ciuszki itp duzo tansze niz w polsce:eek: wczoraj wlasnie mialam ulotke ze sklepu dla dzieci i w dodatku wszystko w promocji o 50% tansze ja juz nie moge sie doczekac staranek ale to chyba od kwietnia zaczniemy a marzec przeznacze na relaks i badania

reklama
Aelreda super ze sie wszystko uklada. A co do zmeczenia, witaj w klubie,teraz juz mi przeszlo, ale na poczatku to moglam caly dzien spac takie zmeczenie. Życze Ci zerowych mdlosci!

Hehe magenta to jesteśmy rówieśniczkami :-D Tule cię mocno kochana!! Zobacz załącznik 330557Wiem jak to jest czekać ta fasolkę, kiedy wszyscy mocno w to wierzą a tu nagle przychodzi @... Co do tego progesteronu to ja też mam niewielki niedobór. Gin przypisał mi luteinę i powiedział, ze na pewno nie zaszkodzi a moze dużo pomóc. Poza tym powiedział, że taka przyczyna niepłodności nie zawsze leży po stronie kobiety. U mnie powiedział, ze jest wszystko w porządku. Śluz, owulka i teraz jak biore luteinę nie ma prawa być coś ze mną podobno nie tak. Powiedział ze jak w najbliższym czasie nam się nie uda mój pójdzie na badanie nasienia.

Ael kochana!! Dobrze ze wszytko w porządku! Jestes teraz naszym światełkiem nadziei!! Musi być dobrze :-)

Big no widzisz, to ja idę spać, mam nadzieję, że uda mi się w ciągu dnia zasnąć, bo wczoraj nie mogłam...

Magenta aj nie mów o zakupach nic :P. Masz rację, zrelaksuj się, spędźcie jakiś weekend romantycznie na luzie, bzykajcie się z wielką ochotą calusieńką noc a za miesiąc będą już dobre informacje :)

Ael kochana!! Dobrze ze wszytko w porządku! Jestes teraz naszym światełkiem nadziei!! Musi być dobrze :-)
Hah, można rzecz, że jestem zniczem olimpijskim....ale sry za zboczenie z trasy, gps musi się wyspać :-P

Hej fifka hehe to nie jestem sama:-) ja daje sobie taki czas do lipca sierpnia gdzie wierze ze moze sie uda po tym jak nic nie wyjdzie moj pojdzie na badania nasienia a ja moze na jakies inne tez pojde teraz sama podstawa no i oczywiscie ginia normalnie wypytam o wszystko co mozliwe i tez zapytam o ta luteinke i o reszte bo mnie sie zdaje ze poprostu cos nie podtrzymuje mi ciazy ale wypytam go i z badaniami pojde do niego a te hormony kiedy trzeba badac co i w jakim dniu cyklu??? bo juz nie pamietam ...

reklama
Mój teraz i tak ie pójdzie na badania, jak mu o tym powiedziałam to tylko poburczał pod nosem. On chce żebym zaszła najlepiej jakoś po wakacjach, bo jak mówi chce się mną jeszcze nacieszyć! A staramy się już teraz bo... nawet nie wiem, po prostu przestaliśmy się zabezpieczać bo "co ma być to będzie". Tylko we mnie te takie rozmyślania o ciąży rozbudziły instynkty macierzyńskie i ja to chce już!! :-D Dlatego zaczęłam się badać :-)

My nie zabezpieczamy się od lipca. wresień, październik niby uważaliśmy na dni płodne... później spontan a od stycznia już tak na serio zaczęliśmy. Więc w sumie mam jeszcze czas na zachodzenie w ciąże :tak:

A i jeszcze jedna ważna rzecz. Ja mam umowę o pracę ale tylko do września. Chce zajść przed wakacjami bo wtedy szefowa nie będzie mogła mnie wyrzucić a mi strasznie zależy na tym, żeby mieć macierzyński.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry