reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziś rano obudził mnie mocne kłucie lewego jajnika..Cykle mam 34-dniowe. Ostania miesiączkę miałam od 6 do 12 marca, wiec kolejna wypadałaby 9 kwietnia...Wątpię, żeby po paru razach się udało, ale nadzieja zawsze jest :-)

reklama
Witam wszystkich :) Widzę, że trafiłam do odpowiedniej grupy :) staraczki - po raz pierwszy :) w dodatku jest to mój pierwszy cykl więc jestem pełna nadziei, ale też i obaw dlatego chętnie się do Was przyłączę :)

anuksunamun88 - jej ale fajny i trudny nick do napisania :-D pozwolisz że będę Ci pisać w skrócie Anuks :-p Witam oczywiście na forum i życzę powodzenia :tak:
gosiaczek musisz być pozytywnej energii a wszystko będzie szło szybko i łatwo, napewno niebawem zafasolkujesz :tak:
bojąca biorę nadal .. mam łykać do 14 dnia i tak zrobię... a potem niech się dzieje co chce ...

ciesze się niezmiernie że forum ożywia Zobacz załącznik 615849

Od jutro zaczynam mierzyć temperaturę i ogólnie "wsłuchiwać się" i obserwować w swój organizm.... Nigdy wcześniej tego nie robiłam. Jak czytam Wasze posty to wydaje mi się że jestem zielona w tym wszystkim :-)

oo a na jakim portalu będziesz umieszczać tempkę na wykresie ?? oj tam odrazu zielona :D masz nas jak coś pytaj każda z nas odpowie i pomoże :tak: od tego tutaj jesteśmy ;-) ja też byłam zielona, ale dzięki dziewczynom dużo się nauczyłam :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry