Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witajcie,
Niestety ... mam odstawić leki i czekać na okres, jeżeli będę miała krwotok mam się zgłosić do szpitala :--(
Dziękuję za wszystkie kciuki, za wiarę we mnie i maluszka, za dobre słowa ...
Pyscek... trudne dni przed Tobą.... ale widzę, że silna z Ciebie babeczka!!!!!! Teraz daj sobie trochę czasu na ogarnięcie myśli i.... spowrotem do dzieła... czasami udaje się po kilku próbach (nie mam własnego dośwaidczenia w tym temacie, jednak wiele dziewczyn opisuje swoje historie). Jak bedzie Ci ciężej.... pisz postaram się Cię wesprzeć (tyle tylko na tą chwilę mogę...) ... jestem z Tobą sercem i myślami... trzymaj się kochana...
Pyscek - bardzo mi przykro, naprawdę wierzyłam, że wszystko wyjdzie dobrze. Kur
[*]a mać, dziewczyny, czemu nas tak życie robi w konia?! Trzymam kciuki za trudne dni, gdybyś chciała pogadać, to ja tu jestem często.
Pyscek, tak strasznie mi przykro... :-( nawet nie wiem co napisać... powiem tylko tyle: trzymaj się i się nie poddawaj! w końcu musi się kiedyś udać...