reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe co plotkujemy hehe jak to my zawsze plotkujemy :-)

Lillydelux- kolejny termin @ 22 marzec wiec u mnie kurcze znow nie uda sie isc na monitoring bo w polsce tylko tydzien mamy byc to tylko co najwyzej na poczatku cyklu moge sobie popatrzyc a ja chce sie dowiedziec czy pecherzyk peka

A powiedzcie mi jak to jest z tymi badaniami w ktorym dniu cyklu musze je zrobic ta luteine itp te cale hormony????

hmm a tak swoja droga kobietki moja @ jakas dziwna podpaski bym nie musiala zmieniac troche krwawie jak siusiam a tak to nic prawie ze mnie nie leci:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witam a ja dalej obserwue bo wstretna @ jeszcze nie przyszła, ale razem z M stwierdzilismy ze poczekamy jeszcze dzien albo dwa na test bo boimy sie rozczarować, a tymczasem czekam na fluidki :)

Magenta nie bardzo się znam, ale progesteron (czyli luteinę) robi się w II połowie cyklu bo dopiero wtedy po owulacji jest ona wytwarzana. Co do reszty to nie mam zielonego pojęcia...

super dzieki za informcje bo zapomnialam juz co wtedy mialam i kiedy ale jak pojde do ginia to tez mi pewnie powie co i jak i kiedy sam pewnie mi zleci boje sie troszke tej wizyty
Ewika- 3 mam za ciebie mocno kciuki oby tobie sie udalo i zebys sie nie rozczarowala bo znam dobrze to uczucie:zawstydzona/y: ale wierze ze tobie sie uda

Ewika- a jakie masz dlugie cykle???

ja w poprzednim cyklu dostalam w 25 dc wiec teraz tez sie balam ze znowu sie przesunie ale tak mam przez loty samolotem potem jak wracam do szwecji to zawsze dostaje @ wczesniej o pare dni dobrze ze czesto do polski nie latam haha ale tak to jak w zegarku 28 dni rowniutko zawsze rano jak wstaje z lozka przed wstanie pobolewa mnie brzuszek i dzien wczesniej na noc juz zakladam podpaske:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry